S-a tăiat ca în codru în Bihor între 2000 și 2012

Pădurile din Munții Apuseni sunt printre cele mai afectate de fenomenul defrișării în România, potrivit unei hărți de înaltă rezoluție....citeşte mai mult

DN76 sau cum arată ignoranța în România

Nu știu cât de mult în urmă ar trebui să mergem pentru a putea înțelege mentalitatea autorităților române, respectiv a constructorilor care câștigă licitațiile de reabilitare...citeşte mai mult

Zilele Beiuşului 2014: Crush şi Alexandra Ungureanu, Compact şi Bere Gratis printre cei care vor cânta

Zeci de cântăreţi de muzică populară şi uşoară vor întreţine atmosfera şi anul acesta la...citeşte mai mult

ÎCCJ: O nouă amânare în dosarul în care Odobasianu, Domocoş şi Costin sunt acuzaţi de corupţie

Astăzi, 24 aprilie, a avut loc o nouă înfăţişare în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fostului primar al Beiuşului ...citeşte mai mult

Alexandru Kiss, vicepreşedintele CJ Bihor, urmărit penal de DNA pentru luare de mită

Alexandru Kiss, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru luare de mită...citeşte mai mult

miercuri, 30 martie 2011

Factura lunară la energie electrică va creşte cu 4,5%

Factura la energie electrică plătită de populaţie va creşte cu 4,5%, începând de vineri, 1 aprilie. Consumatorii casnici vor plăti lunar cu 1,8 lei mai mult pe 100kWh pentru stimularea producţiie de energie în unităţi de cogenerare de înaltă eficienţă. Valoarea contribuţiei este stabilită prin ordin al preşedintelui ANRE.


Costul pentru 100 kWh, adică consumul mediu lunar pe gospodărie în România, este în prezent de 40 lei, astfel că valoarea facturii va creşte cu 4,5%, potrivit Antena 3.


Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru investiţii în unităţi de producţie în cogenerare de înaltă eficienţă, care consumă mai puţine materii prime şi emit mai puţine noxe. În schimb, costurile de producţie sunt mari din cauza tehnologiilor mai scumpe.


Contribuţia va fi acordată lunar producătorilor de energie electrică şi termică în intervalul 2011-2023, ca bonus pentru sprijinirea sectorului de cogenerare, potrivit Mediafax.


În România au fost autorizate 41 de capacităţi de producţie a energiei electrice şi termice în cogenerare de înaltă eficienţă, printre care unităţi aparţinând OMV Petrom (SNP), Complexul Energetic Craiova şi ELCEN Bucureşti.
beius-alexlsu.blogspot.com

luni, 28 martie 2011

Ministerul Sănătăţii, bani pentru Spitalul Municipal Beiuş

Ministrul Sănătăţii,Cseke Attila, a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, alocarea a 7,326 milioane lei pentru ca şase spitale din judeţul Bihor să achiziţioneze aparatură şi echipamente medicale.


Astfel că Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beiuş beneficiază de 0,396 milioane lei pentru un ecograf Doppler, patru electrocardiografe şi aparatură de sterilizare.


Potrivit Ministerului Sănătăţii, primăria din Beiuş contribuie la achiziţia aparaturii şi echipamentelor cu o cotă de cofinanţare de 5%.


Spitalul Clinic Judeţean Oradea a primit cea mai mare parte din această sumă, şi anume 2,116 milioane lei.


VEZI ŞI-
sursa: ebihoreanul.ro


beius-alexlsu.blogspot.com

Oficial: Spitalul din Ştei va fi preluat de Consiliul local Beiuş

Joi, 24 martie, s-a desfăşurat şedinţa Consiliului municipal Beiuş, pe ordinea de zi numărându-se şi proiectul de hotărâre privind preluarea managementului Spitalului Orăşenesc Ştei de la Consiliul local al oraşului omonim, în vederea reorganizării acestei instituţii spitaliceşti ca secţie exterioară a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popoviciu" Beiuş, fără personalitate juridică.


La şedinţă, Şteiul a fost reprezentat de primarul oraşului, Ioan Lucaciu şi de managerul spitalului în cauză, Radu Aron, în timp ce din partea Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popoviciu" Beiuş a asistat la dezbateri dr. Aurica Boitor, managerul instituţiei. Primarul municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, a precizat că, odată cu încheierea protocolului de predare-preluare a Spitalului Orăşenesc Ştei, vor fi stabilite aspectele legate de cheltuielile aferente funcţionării acestuia, de funcţionarea, administrarea şi patrimoniul instituţiei menţionate, astfel încât bugetul local beiuşean să nu fie afectat. După ce toate aceste precizări au fost făcute, cei treisprezece aleşi locali beiuşeni prezenţi la şedinţa de joi au votat în unanimitate proiectul de hotărâre supus aprobării.

sursa: primariabeius.ro

beius-alexlsu.blogspot.com

vineri, 25 martie 2011

Atenţiune: Se curăţă municipiul de ciori

Primăria municipiului Beiuş şi AJVPS Bihor, filiala Beiuş organizează în perioada 26.03 - 31.03.2011 o acţiune de combatere a ciorilor de pe raza municipiului Beiuş, între orele 06.00-07.30 şi 18.00-19.30, în următoarele locaţii:
 • Calea Bihorului
 • Parcul Central
 • Parcul Vasile Lucaciu
 • Parcul Eminescu
Vă rugăm să evitaţi deplasarea în aceste zone în intervalele menţionate ! Vă cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere ! se precizează într-un anunţ al Primăriei Beiuş

beius-alexlsu.blogspot.com

Trecem la ora de vară. Ora 3 devine 4

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 26-27 martie 2011, zeci de ţări din întreaga lume, inclusiv România, trec la ora de vară astfel că ora 03ºº devine 04ºº. 

Duminică va fi cea mai scurtă zi din an.


Diferenţa dintre ora oficială a României şi Timpul Universal va fi astfel de trei ore. Acest sistem are ca scop folosirea din plin, cât mai mult timp, a luminii Soarelui. În lunile de vară, ora este dată înainte pentru ca principalele activităţi umane să se desfăşoare cât mai mult posibil pe lumină naturală; în acest fel se economiseşte energia electrică necesară iluminatului.
beius-alexlsu.blogspot.com

Earth Hour 2011. Stinge lumina ''Beyond the Hour''

Ora Pământului,  Earth Hour, este un eveniment internaţional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică faţă de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii şi oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât şi de către instituţii şi unităţi economice.


Acest eveniment este promovat de World Wide Fund for Nature Australia (WWF), un grup internaţional de lobby pentru mediu şi cotidianul australian Sydney Morning Herald. Prima Oră a Pământului a avut loc la Sydney, cel mai mare oraş din Australia, între orele 19:30 şi 20:30 la 21 martie 2007. 

În România evenimentul a început să prindă contur în 2009 când pe 28 martie, între orele 20:30:21:30, aproximativ 2 milioane de români au stins lumina alăturându-se astfel celor 82 de ţări din întreaga lume.


Numărul participanţilor la acest eveniment creşte de la an la an astfel că în 2011 în România numărul oaşelor participante se va ridica la 52. Din păcate municipiul Beiuş nu se află printre cele 52 de oraşe, dar totuşi evenimentul este marcat încă din 2009 de Colegiul Naţional ''Samuil Vulcan'' Beiuş printr-o serie de evenimente, astfel că s-a ajuns la aIII-a ediţie Earth Hour.


Vineri, 25 martie 2010, la CNSV Beiuş între orele 12:00-12:20 s-a ţinut o conferinţă  susţinută de ing. Borza Ioan, cu tema ''Radioactivitatea naturală şi artificială în Ţara Beiuşului''. Mai apoi între orele 12:30:13:30 în sala de sport paveliană s-a organizat un concurs, Earth Hour Competition: Gânduri bune în vremuri tulburi despre Terra.
beius-alexlsu.blogspot.com

"Deschiderea hotarelor Schengen", Beiuş-Békéscsaba

La intiativa asociatiilor „O Suta de Picioare" si Parcul Natural al Vaii Crisurilor din Békéscsaba, cu sprijinul administratiilor publice din municipiile infratite Beius si Békéscsaba, marti, 23 martie 2011 s-a desfasurat in localitatea maghiara prima intalnire de lucru a grupului comun romano-maghiar de organizare a actiunii transfrontaliere "Deschiderea hotarelor Schengen", ce va avea loc in perioada 1 -5 iunie a.c., se arată într-un comunicat remis de Primaria Beiuş.


Cu aceasta manifestare, se doreşte atragerea atenţiei asupra efectelor pozitive a hotararilor UE, a valorificarii fructuoase a patrimoniului cultural si natural comun, deschiderea de noi perspective in turismul regiunilor noastre, prin o noua dimensiune a relatiilor transfrontaliere de apropiere si cunoastere reciproca a comunitatilor . Aceasta decizie UE ( Schengen n.t.), poate face posibila o maxima valorificare a potentialului turistic ale zonelor vizate, a cunoasterii si promovarii valorilor culturale a populaţiilor şi grupurilor etnice care trăiesc în coabitare pe aceste meleaguri.


Actiunea presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 150 de km, cu plecare din Beius, pe cursul Crisului-Negru, Crisului-Dublu , a canalului Elöviz, si sosire la Bekescsaba. Plecarea va avea loc simultan, in mod organizat, cu urmatoarele mijloace: biciclete, pe jos(drumetie), pe cursul apelor( canoe) si calare, prin ajutorul acordat de specialisti pentru fiecare forma de parcurgere aleasa, si atingerea localitatilor intermediare.


Programul de 5 zile se va desfasura pe etapele: Beius-Ginta, Ginta -Tinca,Tinca-Zerindu Mic -Iarmata Neagra, Iarmata Neagra (RO) - Sarkad (HU)- Bekes, Bekes-Bekescsaba


Din partea gazdelor au paticipat la sedinta de lucru: Zanócz Róbert (Asociatia O Suta de Picioare), Kovács Krisztián (Parcul Natural al Vaii Crisurilor), Opauszki Zoltán ( Primaria Municipiului Békéscsaba ), Grósz György (Autoguvernarea Româna din Békéscsaba), Soczó Krisztina (Asociatia de Dezvoltare Regionala Békés), reprezentanti ai asociatiilor sportive si turistice, precum si din partea Primariei Municipiului Beius, Kovács Zoltán, referent comunicare , relatii mass- media si Cristina Ianc( Clubul de speologie Cristal).


Acţiunea nu se doreşte singulară de către organizatori, ea, preluând ulterior denumirea de " Pe Valea Crişurilor fără frontiere" cu o frecvenţă anuală de organizare, şi reprezentând o modalitate excelentă de promovare a valorilor locale , culturale, turistice româneşti si maghiare, a lărgirii colaborării directe între municipiile înfrăţite, şi o platformă de relansare economică a turismului local prin punerea în valoare a valenţelor naturale a regiunii Crişurilor.


Organizatorii doresc cooptarea atât a autorităţilor locale care se situează pe traseu, cât şi a agenţilor economici direct interesaţi, precum şi mediatizarea intensă la nivel local şi naţional a acestei acţiuni în ambele ţări, ca exemplu de colaborare şi cooperare la nivel regional.


beius-alexlsu.blogspot.com

joi, 24 martie 2011

Spitalul Ştei, secţie a Spitalului Municipal Beiuş

Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ştei, ieri dimineaţa, începând cu ora 8.00! Pe ordinea de zi, un singur punct, dar ce punct: proiectul de hotărâre privind aprobarea transferului managementului Spitalului Orăşenesc de la Consiliul Local al oraşului Ştei la Consiliul municipal Beiuş, în vederea reorganizării acestuia ca secţie exterioară a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popovici" Beiuş, fără personalitate juridică.


Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 10 voturi „pentru" şi 3 abţineri, în luarea acestei decizii consilierii locali şteieni ţinând cont de prevederile Legislaţiei în vigoare privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare. În cadrul şedinţei, viceprimarul Horia Miara a precizat că priveşte transformarea unităţii spitaliceşti din Ştei în secţie exterioară a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popoviciu" Beiuş, fără personalitate juridică, ca pe o soluţie de compromis, dar că aceasta este ultima şansă de a menţine activă o instituţie atât de necesară şteienilor, şi nu numai. Aleşii locali au decis că se va proceda la predarea-preluarea Spitalului Orăşenesc Ştei printr-un protocol încheiat între Consiliile Locale Ştei şi Beiuş, după ce acest document va fi aprobat de cele două organe administrative, în termen de cel mult 15 zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului României de aprobare a transferului, conform modelului aprobat prin Ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 910/10.06.2010.

 sursa: crisana.ro
beius-alexlsu.blogspot.com

miercuri, 16 martie 2011

Atenţiune la inundaţii. Avem Cod Galben

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, INHGA, a transmis o avertizare Cod Galben de inundaţii pentru mai multe râuri din zona de vest şi de sud-vest a ţării. Avertizarea este în vigoare în perioada  joi 17 martie 2011 ora 10:00 – vineri 18 martie 2011 ora 16:00.

Având în vedere situaţia hidrologică actuală şi precipitaţiile prognozate pentru următoarele 36 ore se pot produce creşteri de niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE şi importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi râuri necadastrate.

Astfel că se instituie COD GALBEN pe râurile: Crasna - jud. SJ şi SM, Barcău - jud.SJ şi BH, ăn bazinele superioare şi mijlocii ale râurilor: Crişul Negru - jud. BH, Crişul Alb - jud. AR şi HD, Timiş superior şi afluenti - jud. HD, CS şi TM, Bârzava -jud. CS, Moraviţa - jud. TM, Caraş - jud. CS, Nera -jud. CS, Cerna - jud. CS, Desnatui - jud DJ, Jiu şi afluentii săi - jud. HD, DJ, GJ şi MH, afluenţii Oltului inferior- jud. VL şi OT.beius-alexlsu.blogspot.com

sâmbătă, 12 martie 2011

Crişul Negru, groapa de gunoi a Depresiunii Beiuşului

Ştiri Beiuş vă prezintă încă o mostră de nepăsare dintr-o ţară în care natura a devenit loc de depozitare a gunoaielor.


Crişul Negru, cu o lungime totală de 560 de km, dintre care 144 km pe teitoriul României, rămâne aceeaşi groapă de gunoi a Ţării Beiuşului. Ştiri Beiuş vă prezenta în martie 2010 imagini uluitoare cu doar o mică parte din ceea ce părea a fi un lung şir de nepăsare şi needucare care trăbate Crişul Negru. Imaginea prezentată atunci râmâne aceeaşi acum, în martie 2011, când gunoaiele continuă să urce pe verticală în crişul cu un nume predestinat, negru.

Situaţia actuală a zonei arată aşa înainte de topirea zăpezii de la munte, care, în momentul în care se va produce va aduce multe alte gunoaie, depozitate de-a lungul văii crişului.


În plus Valea Nimăieştiului, care desparte în două municipiul Beiuş, arată ca după o ploaie de gunoaie.


Ai imagini cu alte zone poluate din zona municipiului Beiuş? Trimite-le la adresa de mail stiribeius@yahoo.com


beius-stiri.blogspot.com

luni, 7 martie 2011

Yahoo.ro, s-a lansat în cele din urmă

Yahoo.ro, versiunea paginii Yahoo pentru România, a fost lansată astăzi. Pagina Yahoo.ro poate fi localizată prin introducerea adresei www.yahoo.ro în browser şi este afişată în limba română.


Coloana principală a site-ului yahoo. ro conţine patru categorii principale, Ştiri, Finanţe, Sport şi Lifestyle. În partea stângă se regăsesc scurtături către e-mail pe yahoo, jocuri pe yahoo, yahoo.com, vremea pe yahoo.


Mihai Fanache, manager al MediaCafe, singura regie care vinde publicitate Yahoo în România, a anunţat în februarie că principalele surse de ştiri vor fi agenţiile de presă româneşti.
sursa:Gândul


beius-alexlsu.blogspot.com

Primarul Beiuşului, în vizită la românii din Micherechi, Ungaria

Vineri, 4 martie 2011, o delegaţie condusă de primarul municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale şi a Autoguvernării Române din localitatea Micherechi, Ungaria, cu ocazia deschiderii festive a cursurilor de limbă, cultură şi civilizaţie românească .


Micherechi, localitatea cu cea mai mare pondere de români din Ungaria, ( 90 % din totalul de 2315 de locuitori), este considerat în cercurile oficiale ca localitate-simbol, tradiţională pentru minoritatea româneasca . Harnici agricultori, în toate grădinile se văd solariile care produc cantităţi însemnate de legume, în special castraveţi.


Delegaţia municipiului Beiuş a fost primită de primarul Margareta Tat şi viceprimarul Bertold Netye, cu o deosebită deschidere şi bucurie pentru interesul acordat de urbea beiuşeană, recunoscută pentru valenţele culturale româneşti de-a lungul secolelor. Din primele discuţii s-a conturat ideea unei colaborări mai ample, ce se va concretiza în infrăţirea celor două localităţi, Beiuşul asumându-şi rolul de -frate mai mare- după cum a afirmat, cu hotărâre, primarul Adrian Domocoş.


La deschiderea oficială a Cursurilor de limbă, cultură şi civilizaţie românească au participat invitaţi de seamă: Ioan Fodoreanu, consulul general al României la Jula (Gyula), Răzvan Cioalcă, viceconsul al României la Seghedin, prof. Dr. Gheorghe Petruşan, preşedintele Autoconducerii Românilor din Seghedin, dr. Mihaela Bucin, şefa catedrei de Limba şi Literatura Româmă a Universităţii din Seghedin, precum şi reprezentanţii instituţiilor locale de cultură şi educaţie din Micherechi.


Viceconsul al României la Seghedin dl.Răzvan Cioalcă, a subliniat sprijinul diplomaţiei române, problematica minorităţii române din Micherechi fiind un punct important pe agenda şedintelor comune ale guvernelor României şi Ungariei, şi a încurajat colaborarea strânsă dintre Beiuş şi Micherechi.


Scopurile acestori cursuri, de factura unei academii populare, este de a amplifica cunoştintele participanţilor privind identitatea română, noţiuni de istorie cultură şi civilizaţie naţională românească, de a oferi un suport real împotriva tendinţelor nedorite ale asimilării naturale a minorităţii române.


Primarul municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, a acreditat ideea unui suport consistent din partea municipalităţii, atât în plan cultural, prin continuarea colaborării dintre şcolile din Beiuş şi cea din Micherechi, participarea la proiecte comune transfrontaliere, şi chiar soluţii de natură economică, care ar facilita dezvoltarea comunităţii româneşti din Micherechi. Un prim pas va fi declanşarea unei campanii de strângere de fonduri şi donaţii de carte la nivel de municipiu pentru întregirea fondului de lectură a bibliotecii din localitatea ungară.


Pe plan administrativ, în urma hotărârilor luate în ambele consilii locale în cursul lunii martie a.c., se vor pune bazele colabrării şi înfrăţirii celor două localităţi.

 sursa: primariabeius.ro

beius-alexlsu.blogspot.com

sâmbătă, 5 martie 2011

CF Bihorul Beiuş - FC Hunedoara 0-3

CF Beiuş a început slab returul în ciuda transferurilor făcute şi a instalării lui Adrian Anca pe banca tehnică. Beiuşenii au încasat un sec 0-3 (0-1) în duelul cu vice-liderul FC Hunedoara, iar unul dintre cei mai buni de pe teren a fost portarul Sălăjan. Oaspeţii, antrenaţi de Ioan Petcu, au deschis scorul încă din primul minut prin Trăşcan. În debutul părţii secunde, Agiurgioaiei (48) şi Higyed (56 şi 58) au trecut pe lângă egalare, după care hunedorenii şi-au mărit avantajul prin experimentaţii Păcurar '60 şi M. Ilie '74, potrivit Bihor Online.


La meciul de debut, Adi Anca a mizat pe Sălăjan - Fl. Popa, N. Mihoc, Şerb, Cipău (76 Lezeu), Trip (62 D. Toma), Drule, Plinio (83 N. Toma), Grosu (46 Agiurgioaie), Higyed, Morar.


Clasament:
1. Luceafărul Oradea 33 p
2. FC Hunedoara 30 p
3. CS Naţional Sebiş 23 p
4. Autocatania Caransebeş 22 p
5. ACS Recaş 21 p
6. Unirea Sânnicolau Mare 21 p
7. CFR Simeria 20 p
8. CS Termo Drobeta Turnu Severin 19 p
9. Gloria Arad 16 p
10. FC Timişoara II 16 p
11. Millenium Giarmata 15 p
12. CSM Şcolar Reşiţa 13 p
13. CF Bihorul Beiuş 8 p
14. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 6 p

VEZI CLASAMENT DETALIAT - click 


În etapa viitoare, a 17-a, vineri, 11 martie se vor disputa meciurile: 
 • Autocatania Caransebeş - Naţional Sebiş
 • FC Hunedoara - Unirea Sânnicolau Mare
 • Mama Mia - Gloria Arad
 • Luceafărul Oradea – FC Şcolar Reşiţa
 • CFR Simeria - FC Timişoara II. Millenium Giarmata

AC Recaş şi CF Bihorul Beiuş nu vr juca.

beius-alexlsu.blogspot.com

Iarna revine cu vânt, ninsori şi răcire accentuată. Avem informare meteorologică


Administraţia Naţională de Meteorologie, ANM, a transmis o informare de intensificări de vânt, ninsori viscolite şi răcire accentuată. Informarea meteorologică este în vigoare în intervalul duminică 06 martie, ora 10ºº- luni 07 martie, ora 18ºº.


În intervalul menţionat ninsorile vor cuprinde treptat toată ţara şi vor fi mai consistente în Carpaţii Meridionali, Carpaţii de Curbură şi izolat în regiunile sudice. Vântul va prezenta intensificări temporare, viscolind ninsoarea îndeosebi la munte, unde vitezele la rafală vor depăşi 100 - 120 km/h, dar şi în estul şi sud-estul ţării, unde se vor atinge 60 - 70 km/h.


În prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor în nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele deluroase din celelalte regiuni.
beius-alexlsu.blogspot.com

joi, 3 martie 2011

Adrian Anca, noul antrenor al CF Bihorul Beiuş

CF Bihorul Beiuş are din a doua parte a sezonului un nou antrenor principal, Adrian Anca, care a condus deja ieri prima şedinţă de pregătire a echipei de pe malurile Crişului Negru.


Fostul fotbalist al CFR Cluj, Anca, va fi ajutat de secunzii Adrian David şi Gheorghe Carţiş, acesta din urmă ocupându-se şi de echipa satelit care evoluează în Liga a V-a.


Debutul oficial al noului antrenor al beiuşenilor se va produce mâine de la ora 15.00, atunci când CF Bihorul Beiuş va primi pe teren propriu replica celei de-a doua clasate în seria a V-a, FC Hunedoara, potrivit Crisana.


Adrian Anca s-a născut pe 27 martie 1976 în Diosig,Bihor. evoluând de-a lungul vremii la echipele:
 • 1998–2001 Crişul Aleşd
 • 2001–2003 Mechel Câmpia Turzii
 • 2003 Gloria Bistriţa
 • 2003–2008 CFR Cluj
 • 2008 FC Oţelul Galaţi
 • 2008–2009 Gloria Bistriţa
 • 2010 Luceafărul Oradea
A debutat în Liga 1 pe 8 martie 2003 în meciul Sportul Studenţesc - Gloria Bistriţa 1-1.

Anca a mai antrenat Silvania Şimleu Silvaniei în anul 2010.


beius-stiri.blogspot.com

Spectacol de caritate în Sala Mare a Primăriei

Vineri 4 martie 2011, începând cu ora 18ºº va avea loc, în Sala Mare a Primăriei Beiuş un concert caritabil, pentru ajutorarea interpretului de muzică populară Cosmin din Hălmagiu.

Acesta are nevoie de o operaţie, după un grav accident de maşină, operaţie care se poate realiza în Rusia, fiind însă necesară suma de 100.000 euro.

Vor cânta Vasile Coca, Lucian Drăgan, Călin Crişan, Lena Miclăuş, Adi Balint, Strugurel de la Oradea, Daniela Rada, Ansamblul Beiuşeana, Ansamblul Folcloric al Colegiului Tehnic „Ioan Ciordaş" condus de prof. Gabriela Briscan, Papen - Formaţia Albanik şi mulţi alţii, coordonatorul evenimentului fiind Claudiu Borza.


Organizatorii evenimentului sunt Primăria Beiuş şi postul de televiziune Hora tv.


La finalul concertului se vor putea face donaţii în bani, în urnele amplasate special. Orice ajutor este binevenit!


sursa: primariabeius.robeius-alexlsu.blogspot.com

miercuri, 2 martie 2011

Serbările Cireşarii Beiuş, duminică 6 martie

6 martie… început de primăvară… Vă aşteptăm la Beiuş la Serbările Cireşarii, începând cu ora 18.00, în sala mare a primăriei. Cireşarii vă pregătesc o surpriză… O predică pentru doamne şi domnişoare, flori pentru sexul frumos (slab?). Acum că v-am spus ce va aşteaptă nu mai e o surpriză şi totuşi… Vă dorim o primăvară frumoasă. Pe cei care nu puteţi ajunge la Beiuş, vă aşteptăm pe frecvenţe înalte. Transmitem LIVE pe Radio Cireşarii!

sursa: ciresarii.ro

beius-alexlsu.blogspot.com
Loading