aparate foto profesionale

luni, 23 noiembrie 2009

A început laboratorul de teatru în Beiuş


Asociatia Culturală Experiment, Teatru, Clandestin în colaborare cu Universitatea din Oradea, Facultatea de muzică, secţia Actorie, organizează Laborator de Teatru 2 (dicţie/arta actorului/experiment şi improvizaţie/educaţia corpului/micro-gestualitate/documentare teatrală şi cinematografica/realizarea concretă a unui spectacol).

Totul se petrece la Liceu Pedagogic Nicolae Bolcaş, din municipiul Beiuş.

"Laboratorul de teatru", cum este numit de organizatori, are ca scop dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor de vorbire si exprimare, precum si dobandirea de catre participanti a unor cunostinte privind secretul unei atitudini corporale impecabile. Cursul se va desfasura saptamanal, prin cate o intalnire, si va fi condus de regizorul asistent universitar Sebastian Barbalan.
Laboratorul va contine cursuri de dictie, arta actorului, experiment si improvizatie, precum si educatia corpului. Fiecare luna de laborator ii va costa pe cursanti 50 de lei, fondurile stranse fiind folosite pentru construirea decorului si crearea costumelor, respectiv mediatizare si deplasari.

Pentru informatii suplimentare:0748383615 sau e-mail silvi_ana903@yahoo.com


sursa: Frumuseţi din Beiuş


beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading