aparate foto profesionale

miercuri, 31 martie 2010

Tâlharii care au furat 31.000 de euro, trimişi în judecată


Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Dorel Moţiu, cei cinci au plănuit din timp tâlhăria. "Aveau informaţii că partea vătămată deţine sume mari de bani asupra sa. La începutul lui decembrie l-au urmărit, l-au monitorizat câteva zile, iar în seara de 10 decembrie şi-au dus la bun sfârşit planul, a declarat Dorel Moţiu.

Pe 10 decembrie, victima, Liviu Popa, un cunoscut valutist din Beiuş, a fost urmărită pas cu pas, până după-amiaza când, în jurul orelor 17.30, acesta a plecat de la localul "Select" spre casă.

În dreptul fabricii de mobilă Elmoberom SA Beiuş, Popa a observat un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului, în spatele căruia se afla un bărbat care l-a abordat întrebându-l dacă acolo se află fabrica de scaune. "Partea vătămată i-a răspuns afirmativ, iar în momentul în care a ajuns în dreptul autoturismului a fost lovit cu un pumn în zona feţei de către persoana respectivă, căzând la pământ, după care a fost lovit în continuare cu pumnii şi picioarele, iar apoi agresorul i-a smuls o pungă de plastic pe care partea vătămată o ţinea în mâna stângă şi în care se afla suma de 31.000 euro, 9.000 lei, precum şi alte bunuri personale fără valoare", spune purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Gheorghe Lupu, Irinel Isac, Marian Valentin Mitică, Marinel Marin şi Săndel Crăciun au fost puşi sub urmărire penală pentru tâlhărie, iar patru dintre ei au şi fost prinşi şi arestaţi.
Gheorghe Lupu, singurul care nu a fost găsit încă, a primit mandat de arestare în lipsă iar prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei, pe 22 februarie a fost dat în urmărire generală.


sursa: www.ebihoreanul.ro

beius-alexlsu.blogspot.com

1 comments:

marcu spunea...[Răspunde comentariului]

SARBATORI FERICITE!

Trimiteți un comentariu

Loading