aparate foto profesionale

vineri, 11 mai 2012

Adrian Domocoş - CV

Nume şi prenume: Adrian Nicole Domocoş
Funcţia actuală: primar Beiuş
Data şi locul naşterii : 20.05.1974, Beiuş 
Starea civilă: căsătorit, 1 copil


Studii: 
  • Colegiul National "Samuil Vulcan" 1988-1992
  • Universitatea Oradea ,Facultatea de Ştiinte Socio-Umane, Sectia Educatie Fizică şi Sport ,1992-1997 
  • Universitatea „Vasile Goldis" Arad ,Facultatea de Ştiinte Economice- Sectia Marketing 2004- 2008 

Activitate profesională: 
  • Profesor titular, Colegiul Tehnic „Ioan Ciordas" Beiuş (1997 -2005) 
  • Director al Sucursalei Bihor, C. N. LOTERIA ROMÂNĂ (2005 - 2008) 
  • Primar al Municipiului Beiuş ( 2008 - prezent)
Potrivit declaraţiei de avere, Adrian Domocoş, are 2 terenuri intravilane, unul în Budureasa şi unul în Vârtop şi alte 2 terenuri agricole, unul în Pietroasa şi celălalt în Saca.

De asemenea are 2 case de locuit, amândouă în Beiuş.
Vezi declaraţia de avere integral


VEZI ŞI : 
Nicolae Jolţa - CV
Alin Novac - CV


beius-stiri.blogspot.com

32 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

mergem cu tine pana la moarte !! votati domocos primar !!!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

DOAMNE FERESTE-NE DE DOMOCOS SI CLICA LUI !!!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

hotul asta primar, doamne feri pe beiuseni !
a ajuns dint-o greseala fatala a beiusenilor primar,asta nu se va mai intampla.
Beiusenii s-au ars cu el, a doua oara nu mai cred !
sa dea socoteala toti din clica lui in special doamna primar dana codreanu cu privire la risipa banului public si imbogatirea lor peste noapte .
domocos patru case !!!!!!!!!!!!!!!!si terenuri sa nu mai vorbim !
jos DOMOCOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
O SA DAI SOCOTEALA PENTRU CE AI FACUT CU BANII BEIUSENILOR !

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

@Anonim Merita sa fie votat, a schimbat fata orasului in bine!

adina spunea...[Răspunde comentariului]

@Anonim
Cam cat ai saracit tu, personal, din cauza "hotului" de primar?
Cam cat te-ai ars tu cu primarul? :))
Cam cat te afecteaza pe tine cate case si terenuri are Domocos? (si aici ma refer la sensul general, ca cetatean al Beiusului, excluzand problemele de tip subiectiv pe care le manifesti fata de domnul Domocos, culoarea ta politica sau alte cele)
Si apropo...ai gresit-o pe doamna primar ;)

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

NU AVETI NICI O SANSA IN FATA LUI DOMOCOS!!!!!!!


DOMOCOS CASTIGA!!!!!!

E CEL MAI TARE !!!!!!!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Cu cine sa candideze cu ginerica comunistul, (ALIN NOVAC), sau cu popitoi RITA, sau cu navetistul JOLTA (sau nenea se va muta in Beius)SA-SI UMPLE PUNGA?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Domocos trebuie sa castige ,mergem cu totii sa-l votam, de la mine pe strada toti merg cu EL!

DOMOCOS PRIMAR REALES!!!!

Sau poate vreti pe domnul Manea primar de Beius poate nu stiti ca-i un criminal si-a batut si torturat fosta sotie(doctorita)

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

DOMOCOS merita sa castige inca un mandat s-a ingrijit si d noi boschetarii , ne-a dat o sansa vietii, ne-a dat fara pile ded la minister locuinte , ne-a rezolvat problema cea mai acuta pt noi lociunta!

Am mai incercat sa cerem lociunte si la ceilalti primari ,insa ne ignorau complet pe noi cei saraci!

DOMOCOS tot respectul pt tine!!!

Tot ce promit ceilalti si el ne va oferii daca are cu cine colabora !
pt un BEIUS infloritor mai votam inca o data cu DOMOCOS!!!!!!
Domocos nu te speria tineretul tot e de partea ta!!!!!!!!!

DOMOCOS PRIMAR REALES!!!!!!!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Stimaţi concetaţeni, nu votaţi acest javră ordinară, care are doar patru calităţi certe: este semidoct, mincinos, hoţ si depravat. Acest impostor ne-a fost impus de fraţii Micula. Ştiţi dvs cum! Ia uitaţi-vă la perlele din CV-ul lui! Trecând peste derapajul gramatical, ţapinarul nu ştie ce şcoli a terminat, pe unde a lucrat si ce functii a avut. Păi cum să stie ce facultate a făcut, din vreme ce a făcut-o “la distanţă”(faţă de carte!), adicătelea la Mrghita. Minte cu neruşinare, susţinând că a fost director la Sucursala Bihor a CN Loteria Română SA. Or, el a fost un simplu sef de centru de lucru, întrucât atât sucursala cât şi funcţia de director se aflau la Cluj-Napoca - entitate ce coordona şi punctul de lucru din Bihor. Asdar, stimati concetateni, nu vă lasaţi manipulaţi de acest derbedeu. Nu votaţi pungaşii, indiferent de partidul care-i cocoloşeşte!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

ANONIMULE ,CU RESPECT ,simt nevoia s-a fac trimitere din nou la C.V. contracandidatului JOLTA (IN TOTAL 14 CUVINTE = CONTINUT C.V.),te rog sa-l vizualizezi si daca gasesti UNIVERSITATEA MIHAI EMINESCU ,respectiv specializarea stiinte economice anunta-ma.cred ca si la acest C.V. are probleme de continut . La capitolul studii cautati-l la Marghita ,acolo studiaza pretendetul la functia de primar BEIUS .In afaceri specializarea -falimentul si indatorarea societatilor comerciale.=sef de promotie.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Votati Domocos,
nu va lasati intimidati de toate vorbele lansate de clica contracanditatilor (ce mai candidati!).
Intr-un singur mandat a reusit sa faca mai mult pentru orasul nostru decat altii in 8 ani. Adevarul este ca nu are contracandidati!

adina spunea...[Răspunde comentariului]

Draga Anonimule de mai sus, cel lipsit de etica si specialist in ale functiilor si facultatilor la distanta, muta-te la CV-ul celui pe care il simpatizezi si exprima-ti acolo pasiunea pentru adjective!
Daca tot ai absolvit tu scoli inalte si renumite, cum reusesti sa ai un asemenea vocabular? Poate totusi, nu cartea te invata sa ai caracter, doar te ajuta sa ti-l dezvolti :)
Mai lasati subiectivismul asta deoparte si nu va mai mintiti ca Adi Domocos nu a facut nimic pentru Beius...sunt minciuni pe care nici voi nu le credeti!
Binenteles ca el va castiga din nou, pentru ca cei tineri, cei care reprezinta viitorul defapt, il sustinem, pentru ca a dovedit ca merita sa fie reales!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

ce o facut domocos pentru bins?ce mama dracului va tot bateti cu pumnii in piept?hai,spuneti,concret,ce so facut aci!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Mi-ar placea sa am niste poze cu Beiusul inainte sa fie el primar ca sa vezi ce parcuri aveam si ca sa vezi cele 2 supermarketuri care le aveam doar si restul investitorilor pe care i-a adus pentru a dezvolta economia orasului.
Dar ce ati fi vrut sa faca? Sa mute Beiusul de pe harta in est sau nu inteleg...chiar asa de orb sa fii si de batut in cap sa nu vezi diferente?
Este usor sa vorbesti ca simplu privitor, dar sa vezi ce greu este sa obtii fonduri sa faci ceva pentru oras atata timp cat mai sus de tine ca primar stau oameni portocalii care iti taie din orice fond si care dau bani multi doar oraselor care au primar PDL! Si asta o stie o tara intreaga, doar in "bins" se gasesc oameni care sa vorbeasca mult si prost!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Domocos s-a inconjurat de interlopi gen Ganea, Marcu si altii , care il trag in jos ! Risipeste banul public pe clubul de fotbal care nu produce nimic, de fapt, Ganea fura toti banii pentru petreceri, bautura !!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta este un nemernic care n-a facut nimic in viata asta ,ajuns deputat printr-un accident electoral, printr-o eroare de calcul ,suprapusa peste slabiciunea celor ce trebuia la acel moment s-a reflecteze mai profund in alegerea facuta si s-a nu cedeze santajului electoral facut din partea conducerii Bisericii Penticostale .Acesti oameni care au luat asemenea decizii ,au datoria morala si spirituala s-a ne scape de acesti neaveniti si sa-i treaca in istorie ,daca cumva i-si au locul acolo.S-e stie ca taticu ,fost mare comunist ,a negociat intrarea in politica a fiului*risipitor*

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Jolta insusi ar putea avea o problema atat din punct de vedere moral cat si etic ,probleme de competenta Agentiei Nationale de Integritate ,privind angajarea sotiei si a cumnatului la cabinetul parlamentar pe functia de secretar ,respectiv sofer.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Draga Adina,analizand mai atent comentariul postat de tine ,te consider un om inteligent,chiar mult peste medie,starnindu-mi curiozitatea de a te cunoaste personal,astfel i-ti lansez o invitatie la o cafea ,unde putem discuta amical diferite chestiuni electorale si poate i-mi explici absenta eticii si notiunea de *adjective* folosite in comentariul meu.Mentionez, ca ai cunosc destul de bine pe cei doi candidati,iar cele afirmate mai sus le sustin si le probez daca este cazul.Pentru a materializa invitatia, lasa-mi un indiciu ,ceva ,sa-te pot contacta eventual un nr. de tel.Cu stima si respect!Sa votezi bine!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Jos Domocos marele profesor de sport sa se intoarca la catedra din nou.Sintem curiosi cum i-si vs platii impozitul pe locuinte,terenuri si masini din salariul de profesor de sport de cca.1000 lei.Gata cu hotiile cu bani bagati in buzunar de la lucrarile parcurilor de care aminte-ai fraerule mai sus.Sint curios ce favoruri ti-a facut fraerule ti-a angat nevasta la primarie ca sa ti-o .....cum a facut si cu altele.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

10 cu felicitari pentru greselile grave de ortografie..ce bine ca votul nu se valideaza dupa numarul de cratime folosit
DA pronumele reflexiv SE nu SE desparte niciodata..sau, daca stau bine sa ma gandesc, daca Domocos vrea S-E poate orice

adina spunea...[Răspunde comentariului]

Draga Anonimule,
Multumesc, apreciez invitatia la cafea, dar nu am timp, sunt in campanie :))
Iesim, poate, dupa 10 iunie la o cafea, daca o sa mai ai dispozitia necesara.
Seara buna!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

feresaca domnul sa castige Domocos Hotu '!
ce a facut in acest mandat in afara de a reamenaja parcuri, de a taia pomii, de a scoate gardul viu din tot orasul si plantarea altora care acum se usuca si trebuiesc reinlocuiti ,ca doar asa are cinci case si inca una in constructie din salar de primar si salarul sotie , mita 1 miliard de la Unicarm, angajari facute pe mita, la Unicarm, Profi, Penny, caci patronii au lasat sa decida dansul cu angajarile pe motivul sa nu le creeze probleme pe plan local .De ce se depuneau cererile de angajare la Dana Codreanu si nu la firmele respective ?
Oricum beiusenii de omenie stiu ce sa voteze ;
pacat ca tineretul se lasa manipulat cu minciunile lui; la tineret le da pizza , suc,etc. doar sa umble cat de multi cu el pe strada ; din banii cui tot plateste atata ?
stie beiuseanul de ce este el in stare !
s-a facut Beiusul de rusine cu el ;
Beiusenii nu vor mai gresi , acum patru ani a fost altceva ! s-a vrut schimbare cu orice pret !
acum ne-am lamurit ce stie un parvenit !
sa-si faca lui averi si lui Dana Codreanu, in rest ceilalti se multumesc ca le arunca un os , asta in ce-l mai bun caz !
DECI BEIUSENI GANDITI-VA BINE PE CINE VOTATI PENTRU NOI SI COPII NOSTRI !!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Nu stiu de ce se cramponeaza penelistii de CV-ul lui Jolta, care, OK, e un idiot , cand din CV-ul lui Domocos se vede ca a absolvit Sorbonica, facultatea plagiatorilor din Oradea si anonima facultate particulara din Arad !!!La declaratia de avere nu se regaseste viloiul din Oradea, ridicat, evident, din salariul sau de primar cinstit si corect !!! Ha-ha-ha !!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

NU VA MAIO CERTATI PE CEI DOI , VOTATI-O PE RITA BURZ , LE DA CLASA ATAT PRIN PROFESIONALISM CAT SI COMPETENTA MANAGERIALA !
VOTATI RITA BURZ SI BEIUSUL VA REDEVENI UN ORAS RESPECTABIL !

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Invitatia ramane valabila ,chiar si dupa 10 iunie,indiferent de rezultatul alegerilor.Eu nu sunt in campanie ,am timp,o s-a am si dispozitia necesara.-luni 11 06 2012 ora 13.oo sunt la cafea-`Luna Rossa`.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta esti un nemernic ,lasa-ne ,du-te cu TARLE cu tot si nu mai amagiti oamenii,va-ti facut de ras ,nici pocaitii vostri nu va mai cred,chiar si ei au inceput s-a vada cum stau lucrurile, pentru ca voi va ganditi numai la voi si la familiile voastre si nu va intereseaza de ceilalti.In seara aceasta am inteles intrati in direct la National TV.,astfel te rog s-a prezinti o singura realizare ,ceva ce a-i facut pentru cineva ,pentru poporul acesta care te-a votat in 2008 sa-l reprezinti in parlament in cei 4 ani.Adevarul este urmatorul ca ai avut nevoie de un mandat si pile serioase s-a reusesti sa-ti angajezi sotia pe un post de asistent medical la spitalul neuro Nucet,darami-te s-a mai ajuti si pe altii,rezulta competenta nu si de o parte si de alta,NU?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Stiti ce nu inteleg eu? De ce pe unii ii deranjeaza casele, vilele, averile, masinile etc etc?
Nu va mai lasati orbiti de atata invidie si incercati, eventual, sa tratati obiectiv problema! Sau ce? daca vine domnu profesor sau fratele jolta va ganditi ca ei se vor muta in pestera si vor manca urzici, nu? mai taiati din ele! este politica murdara, dar ce faceti voi in orasu asta mic se numeste maaaaare prostie si nesimtire!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Mare e gradina Domnului! ....... ar trebui sa va fie rusine de cuvintele si injuriile care le postati impotriva unui candidat sau altul. Pentru a fi obiectivi chiar trebuie sa vedem ca intradevar Beiusul nostru arata mult mai bine.
Va roade invidia sau neputinta? Uitati-va mai bine in oglinda pentru a va vedea adevarata fata.
Voi vota pe cel care a facut mai mult pentru orasul meu! - Domocos Adrian

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta s-a vazut la T.V.,CE CAPACITATI INTELECTUALE ARE=ZERO BARAT.Pacat de oameni ca si A.Ciorna,care a muncit pentru imaginea lui, la nivel de Beius si nu numai,chiar la nivel national si international,imagine de care s-a ancorat acest trepadus ,care cu toate relatiile de fost mare comunist ale lui jolta seniorul nu a reusit sa-si finalizeze macar studiile la timp si cand spun asta m-a refer la faptul ca a terminat liceul la 20 de ani(nasc.1978-absolvent 1998),undeva nu se leaga ceva ,rezulta ca ar fi repetat cel putin un an de studii liceale.Rog sa-si prezinte actele de studii cu prima ocazie! Deasemenea ,studiile asa zise superioare ,dupa informatiile prezentate in propriul C.V. le-a finalizat in 2005 ,la sapte ani de la absolvirea studiilor liceale.Cum aminteam mai sus, este pacat de munca si imaginea unor oameni care il sustin,deorece sunt convins ca dupa alegeri , o sa-i abandoneze si nu o sa-i mai caute nimeni, debarasandu-se de ei ca de niste obiecte pe care nu le mai folosesti,din pacate.Mentionez ca am trecut prin asa ceva si relatez din propria experienta ,chiar cu individul mai sus amintit.Sper s-a nu cunoasteti acesta experienta ,deoarece este neplacut cand tu stii ca ai sustinut din suflet o cauza, cu multe sacrificii,nopti nedormite,alergat mult in campanie,oboseala ,stres,sacrificii chiar de ordin material,ti-ai neglijat familia lasand-o pe plan secund,e.t.c. ,senzatia pe care o simti este chiar neplacuta.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

buna,eu spun ca Domocos castiga la distanta foarte mare de puncte fata de ceilalti candidati!!!!
Eu mi-as dori ca toate localitatile sa aibe parte de un candidat ca acesta Domocos Adrian!
Jos palaria in fata d-voastra d-le primar...
va apreciez si va votez de cate ori veti candida:)la primaria BEIUS

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

am uitat sa mai remarc ceva viza-vi de un comentariu... (pacat ca tineretul se lasa manipulat cu minciunile lui; la tineret le da pizza , suc,etc. doar sa umble cat de multi cu el pe strada ; din banii cui tot )!!!
ei draga anonim ce ai facut aceasta remarca te intreb:tu ai presta o munca fara sa fii platit?????acesti tineri ce primesc un suc sau altceva este zic eu o plata in compensare la munca lor de voluntariat timp de 2ore ce consta in insotirea candidatului...in cazul de fata DOMOCOS.....bravo lui ...merita respect ptr acest gest nu injurat....

Trimiteți un comentariu

Loading