aparate foto profesionale

miercuri, 30 mai 2012

Ştiri Beiuş premiat de Primăria Beiuş

Blogul pe care îl cream în octombrie 2008, pe atunci clasa a IX-a, mai mult din curiozitate, a ajuns astăzi să fie unul dintre cele mai vizitate site-uri de informaţii despre Beiuş şi din Beiuş, iar astăzi la terminarea clasei a XII-a am avut marea supriză ca profesorii Colegiului Naţional ''Samuil Vulcan'' să se gândească şi la acest proiect. 


În plus şi Primăria Beiuş prin reprezentantul ei, prof. ec. Adrian Domocoş, primarul municipiului, a ţinut să mă felicite şi să premieze acest proiect ''de promovare a municipiului Beiuş''.


Ţin şi eu să mulţumesc prof. Muşet Dan, cel cu ajutorul căruia am pornit în acest proiect, prof. Buran Claudia, cea care a ţinut să premieze acest site, dar şi primarului municipiului Beiuş, prof. ec. Adrian Domocoş.


beius-stiri.blogspot.com 

3 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

multumesc si eu prof.Muset ptr.ca pe aceasta cale imi mai linisteste dorul de casa dar imi pare rau ca acest primar PUTUROS este apreciat pe acelasi blog .Multumesc inca odata domnule profesor.ma semnez ca anonim deoarece mai am persoane dragi in acest oras drag

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Il felicit si eu pe initiatorul acestui blog si ii felici pe toti cei care s-au gandit sa-l premieze (chiar daca din partea unora care posteaza sunt multe rautati si mitocaneli)

Bravo Alex!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Felicitari, mai ai mult pana sa gandesti matur si sa intelegi cum stau lucrurile. E bunicel blog-ul, dar din pacate tu nu cunosti multe lucruri despre beius si dedesubturile informatiilor ce-ti vin servite dinspre primarie. E un inceput bun, dar daca faci presa trebuie sa faci tu, cu capsorul tau, anchete. Pentru ca una e "s-a renovat parcul", alta e ce firma cati bani a luat la renovarea parcului, ce calitate au lucrarile... etc. succes mai departe si sa stii ca pe termen lung daca esti o trompeta a primariei, nu ai viitor ca jurnalist. Asta vrei sa devii, nu?

Trimiteți un comentariu

Loading