aparate foto profesionale

joi, 7 iunie 2012

Alin Novac avea acordul deţinătoarei materialului, nu a plagiat



Click pe imagine pentru a mări
Informaţia apărută zilele trecute cu privire la un plagiat al candidatului PSD la primăria Beiuş, Alin Novac, s-a dovedit a fi falsă. Cel puţin aşa reiese dintr-un document semnat chiar de doamna al cărui material ar fi fost plagiat. 


Alin Novac a participat la sesiunea de comunicări ştiinţifice „Gustă ştiinţa”, organizată cu prilejul a 180 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional ''Samuil Vulcan'' Beiuş, cu o lucrare a doamnei Oana Liliana Pintilie de la ''Şcoala cu clasele I-VIII Malu-Spart'' , localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Se pare că aceasta şi-a dat acordul pentru preluarea lucrării de profesorul din Beiuş.


beius-stiri.blogspot.com

4 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Cat l-a costat oare acest acord?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

intotdeauna D-zeu scoate adevarul la iveala. El este alaturi de cei buni. Doamne, ajuta-ne ca pe 10 iunie beiusenii sa urmeze cale Ta, sa aleaga binele, sa voteze Alin Novac Iuhas.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

@Anonim
Se va afla si asta. Sper ca macar a fost cumparat si nu a fost santaj.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Domocos inconjurat de sfatuitoarele lui, profesioniste ale diversiunii(a se citi barfei) a dat-o in bara. Minciuna lui e evidenta si prost conceputa. Hai Alin. Te vrem la primarie. De luni toate afacerile necurate din aceasta insitutie vor iesi la lumina.

Trimiteți un comentariu

Loading