aparate foto profesionale

marți, 5 iunie 2012

Alin Novac riscă să fie acuzat de plagiat

UPDATE: Alin Novac avea acordul deţinătoarei materialului, nu a plagiat - vezi detalii


Din categoria se întâmplă şi la case mai mici, aflăm că Alin Novac, cel care este candidatul PSD pentru primăria Beiuş, riscă să fie acuzat de plagiat după ce a participat la sesiunea de comunicări ştiinţifice „Gustă ştiinţa”, organizată cu prilejul a 180 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional ''Samuil Vulcan'' Beiuş, cu o lucrare copiată după o profesoară din Giurgiu.


În lucrarea „Trapeze ortodiagonale”, acesta a copiat până şi partea introductivă în care profesoara Oana Liliana Pintilie de la ''Şcoala cu clasele I-VIII Malu-Spart'' oraş Bolintin -Vale, explica de ce a optat pentru această temă, potrivit Bihon.


„Meritul pentru lucrările prezentate în „Gustă ştiinţa 180” revine exclusiv autorilor articolelor, coordonatorii volumului propunându-şi doar concentrarea informaţiei într-un volum unitar, structurat pe arii curriculare”, spune profesorul Claudia Buran, unul din coordonatorii lucrării.


Alin Novac a refuzat orice punct de vedere pe această temă până după alegeri.


sursa: bihon.ro
beius-stiri.blogspot.com

3 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Prietene, inteleg ca Domocos te-a premiat, dar nu cred ca trebuia sa cobori si tu la nivelul celor de la JB si JDD care au inghitit galusca trimisa. Si astia au mai si beneficiat de cumpararea record a tirajelor care ni le-au indesat pe sub porti.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Deci pana la urma nici vorba de plagiat. Ce mai palma pentru Domocos.

Trimiteți un comentariu

Loading