aparate foto profesionale

joi, 22 aprilie 2010

Radu Potoran, escrocul din spatele micilor ecrane


Cel puţin 100.000 de lei au dispărut din conturile unor foşti clienţi ai Cooperativei Creditul de Vest, filiala Beiuş. Iar vinovaţii sunt personaje cunoscute: cântăreţul de muzică populară Radu Potoran, vedetă la Favorit TV, şi soţia acestuia, Gabriela.

Întrucât Cooperativa Creditul de Vest, unde nevasta lui era casieră, urma să fie desfiinţată, Potoran a văzut în această situaţie nu pericolul de şomaj care o păştea pe femeie, ci o oportunitate de a-şi trage un "biznis" propriu pe modelul instituţiei de credit. Mai exact, şi-a făcut o casă de ajutor reciproc proprie. Atât doar că nu pe banii săi, ci pe cei ai foştilor clienţi ai Cooperativei aflate în pragul desfiinţării. Şi care acum se chinuie să-şi recupereze economiile...

Ancheta deschisă de Poliţia Beiuş împotriva soţilor Potoran, pentru înşelăciune, este încă în fază incipientă. Ofiţerii au început audierea păgubiţilor şi vor să identifice şi alte victime, convinşi că cele trei cazuri nu sunt şi singurele. "Probabil că în timpul cercetărilor, dacă vor auzi ce s-a întâmplat, vor apărea şi alţi păgubiţi", crede şeful Poliţiei Beiuş, comisarul şef Remus Indrei.

sursa: www.ebihoreanul.ro
beius-stiri.blogspot.com

2 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

pe acest putoran lam cunoscut si eu acuma citiva ani asta e un afemeat ipocrit cum a putut sa insele bieti oameni merita sa ste-a dupa gratii de fapt se vede pe fata lui si la televizor mi-e mi sa defectat un televizor cind a aparut ipocritul potoran zis marele cintaret adica inselator. Bravo (BIHORENUL) cine stie pe cita populatie mai insela daca nu-l descopere-a cineva autoritatile sa-si faca datoria la revedere.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

de ce nu inveti sa scrii inainte de a critica pe altii

Trimiteți un comentariu

Loading