aparate foto profesionale

marți, 25 ianuarie 2011

Beiuşul, locul 3 pe facebook, la numărul utilizatorilor din Bihor

880 de persoane ai căror oraş de reşedinţă este Beiuş, poziţionează municipiul pe locul 3 la capitolul utilizatori în Bihor, reprezentând 2, 24 % din numărul total al acestora.


În Bihor numărul utilizatorilor de facebook, calculat potrivit numelui oraşului introdus la reşedinţă, se ridică la 39.340 utilizatori, reprezentând 3,14% din totalul utilizatorilor din România, potrivit facebrands.ro

Facebrands.ro, primul serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook în Romania, lansat la începutul lui 2010 de către agenţia de comunicare în social media STANDOUT şi dezvoltatorul de soluţii web BYTE FLUX lansează astăzi, 25 ianuaire 2011, cifrele utilizatorilor de Facebook din oraşele şi judeţele României.

Cifrele www.facebrands.ro pe oraşe şi judeţe sunt calculate pe baza datelor despre oraşul de reşedinţă introduse la crearea profilului de către utilizatorii reţelei de socializare. Dintr-un total de 2.591.100 utilizatori de facebook în Romania, 1.252.440 (48,34%) au adăugat oraşul de reşedinţă la profilul lor de Facebook, iar din aceştia, 24.22% (303.360) sunt în Bucureşti.




“Este pentru prima data cand putem vedea structura utilizarii retelei Facebook in Romania la nivel de oras si de judet. Publicitatea pe Facebook are o importanta componenta locala si de aceea aceste cifre sunt din ce in ce mai importante.” a declarat Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT.


“Cifrele pe care le agregam la nivel local vor fi actualizate permanent. Astfel, managerii paginilor create pentru companii locale sau regionale vor avea o privire de ansamblu asupra universului de utilizatori, cat si deja traditionalul istoric pe zile si saptamani.” a adaugat Andrei Stefan, managerul BYTE FLUX.




beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading