aparate foto profesionale

luni, 4 aprilie 2011

”Pe Crişuri fără frontiere-Deschiderea hotarelor Schengen”, o nouă etapă

Vineri, 01 aprilie, delegaţia maghiară a organizatorilor acţiunii transfrontaliere ” Pe Crişuri fără frontiere-Deschiderea hotarelor Schengen” a fost primită la sediul Primăriei municipiului Beiuş, de către primarul urbei, Adrian Domocoş şi viceprimarul Gheorghe Costin.

Discuţiile s-au axat pe problemele de organizare ce vizează Beiuşul ca punct de pornire în acţiunea comună, pentru a asigura standardele tehnice şi logistice pentru numărul mare de participanţi estimaţi (3-400, majoritatea cetăţeni străini). Au fost fixate locaţiile din Beiuş şi s-a contrurat programul pentru ziua 0, adică 31 mai, prin includerea unor obiective locale de interes ce vor fi prezentate oaspeţilor. Pentru asigurarea condiţiilor hoteliere, vor fi cooptaţi atât agenţii economici de profil din municipiu şi limitrofe, cât şi persoane particulare care pot asigura condiţii bune de cazare în spaţii proprii.
Finalul zile de 31 mai , se doreşte cu o încheiere festivă, dar organizarea acesteia va depinde de posibilităţile financiare ale organizatorilor şi generozitatea sponsorilor.

În incheierea discuţiilor , primarul Adrian Domocoş a asigurat pe cei prezenţi de sprijinul administraţiei locale pentru buna desfăşurare a evenimentelor planificate.
Sfârşitul de săptămână a fost folosit de organizatori pentru a parcurge efectiv porţiuni de traseu, pe jos şi cu bicicleta, în zonele Ginta, Tinca, Şoimi-Sânnicolau, Finiş- cetate, pentru a contura punctele de atracţie de pe parcursul traseului propus. Concomitent s-a procedat şi la contactarea autorităţilor locale ale comunelor care se afla pe raza limitrofă a cursului Crişului Negru.

VEZI ŞI: 

beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading