aparate foto profesionale

sâmbătă, 25 iunie 2011

Profi se deschide în Beiuş

Magazinul Profi se va deschide în curând şi în Beiuş. Compania Profi activează în România de peste 10 ani detinând 93 de magazine în peste 50 de oraşe. Locaţia noului magazin va fi în incinta complexului Maria din Beiuş.


Beiuşul se bucură în ultima perioadă de deschiderea mai multor supermarket-uri printre care Penny, Unicarm, iar acum Profi, fapt ce contribuie la dezvoltarea economică a municipiului, dar şi la crearea unor noi locuri de muncă.


 Istoricul magazinului Profi:
1979 – Belgia – se deschide primul magazin PROFI. Afacerea este dominata de ideea de magazin de discount, dar nu se elimina nici posibilitatea dezvoltarii unei retele de magazine de cartier.


2006 – PROFI inseamna 146 de magazine, din care 45 in Belgia, 75 in Ungaria, 26 in Romania.


2007 – PROFI Romania se va extinde cu inca 11 magazine fiind totodata si inceputul expansiunii in Moldova, Muntenia si Oltenia.


2009 – PROFI finalizeaza acţiunea de rebranding a magazinelor Albinuţa şi la sfârşitul anului având un număr de 67 de magazine este achiziţionată de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul de private equity administrat de Enterprise Investors, semnând un acord de achiziţionarea a 100% din acţiunile Profi Rom Food.


2010 – in martie Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), administrat de Enterprise Investors (EI) finalizează tranzacţia de achiziţionarea Profi Rom Food.
Enterprise Investors (EI) este cea mai veche şi una dintre cele mai mari firme care administrează fonduri de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est.


Firma a fost înfiinţată de John P. Birkelund şi Robert G. Faris, care au pionierat industria de private equity şi venture capital din SUA şi care sunt în prezent autorităţi recunoscute în domeniu. Bazându-se pe succesul din SUA şi din Europa Occidentală, aceşti experţi în private equity au introdus în Europa Centrală şi de Est cele mai bune practici ale industriei şi au devenit mentorii echipei de investiţii a Enterprise Investors.


Firma administrează şapte fonduri de private equity şi venture capital ce totalizează 1,7 miliarde euro. Până în prezent, aceste fonduri au investit 1,3 miliarde euro în 115 companii dintr-o gamă variată de sectoare şi au vândut 91 de investiţii cu venituri totale de 1,4 miliarde euro. EI are o experienţă vastă în investiţiile din sectorul de retail, cu €220 milioane investite în companii din acest domeniu până în prezent.


2011 – Pana la sfarsitul anului se preconizeaza deschiderea a inca 20 de magazine la nivel national in Romania.

Pentru detalii despre angajarii www.profi.ro


beius-stiri.blogspot.com

3 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Buna! as dori sa stiu daca se poate, unde se fac angajarile? Multumesc!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

in locului ex BEST, piata rat...maria

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

da un lucru bun

Trimiteți un comentariu

Loading