aparate foto profesionale

duminică, 13 noiembrie 2011

Beiuş - cea mai mare secţie de poliţie rurală

Începând cu 1 septembrie, cele 91 de posturi de poliţie comunale din Bihor au fost fost desfiinţate, locul lor fiind luat de 11 secţii de poliţie rurală, a anunţat, miercuri, şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, într-o conferinţă de presă comună cu prefectul judeţului, Gavrilă Ghilea. "Noul concept va asigura prezenţa în teren a poliţiştilor 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână", a declarat şeful Poliţiei Bihor. 


  Cea mai mare secţie de poliţie rurală din judeţ este la Beiuş, care are în componenţă 20 de comune şi Staţiunea Stâna de Vale şi arondează 21 de posturi de poliţie comunale, respectiv Budureasa, Bunteşti, Căbeşti, Căpâlna, Ceica, Curăţele, Dobreşti, Drăgăneşti, Finiş, Holod, Lazuri de Beiuş, Pocola, Pomezeu, Răbăgani, Remetea, Roşia, Sîmbăta, Şoimi, Stâna de Vale, Tărcaia, Uileacu de Beiuş, încadrate cu 59 de agenţi de poliţie care au în dotare 21 de autospeciale de serviciu.


 "Activitatea de patrulare intercomunală a dus la creşterea vizibilităţii poliţiştilor. S-a diminuat infracţionalitatea sesizată în mediul rural, s-au redus numărul infracţiunilor stradale, nu s-au înregistrat stări conflictuale majore, care să degenereze în fapte cu violenţă şi nu s-au mai înregistrat infracţiuni de ultraj", a explicat şeful Poliţiei Bihor. 


sursa: ebihoreanul.ro


 beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading