aparate foto profesionale

miercuri, 2 mai 2012

Pompierii din Beiuş la datorie de 1 mai. Au salvat şi un copil dintr-un apartament

Marţi, 1 mai a.c. pompierii militari din cadrul Gărzii 1 Mai şi Secţiei Beiuş au localizat şi lichidat două incendii de vegetaţie uscată izbucnite la un teren viran situat în Haieu, respectiv la o păşune din localitatea Căbeşti. În urma producerii celor două evenimente, generate cel mai probabil de utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 12 hectare de vegetaţie uscată.


Tot marţi, în jurul orei 21.25, două echipaje ale Secţie Beiuş au fost mobilizate în Mizieş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, cel mai probabil din cauza utilizării focului deschis în spaţii închise. Evenimentul s-a soldat cu arderea unei afumătorii, a. 1,5 mc lemn de foc şi a cca. 20 kg slănină. Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar flăcările au fost lichidate înainte de a se extinde la locuinţa situată în imediata proximitate.


Sâmbătă 28 aprilie2012, pompierii Secţiei Beiuş au desfăşurat o operaţiune de asistenţă persoane, fiind solicitaţi să intervină pentru salvarea unui copil rămas blocat într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuinţe din localitate. Pompierii militari au acţionat cu scara culisabilă, pătrunzând prin balcon în locuinţă, pentru a ajunge la băiatul în vârstă de cinci ani şi a evita în acest fel, producerea unui eveniment nefericit.


beius-stiri.blogspot.com

1 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

asta e seba din cartier.el e bicu dar numa mintea e de 5 ani ca el are 16 dar nah asa e cand inchizi cheile de la apartament si de la masina in masina suni la pompieri si zici ca e cineva blocat in apartament :))

Trimiteți un comentariu

Loading