aparate foto profesionale

sâmbătă, 19 mai 2012

Vezi proiectele PSD pentru Beiuş



Afis electoral PSD
Pentru candidatul PSD, Alin Novac, prioritatea numărul 1 este: gestionarea corectă şi transparentă a banilor publici, potrivit proiectului acestuia pentru Beiuş.


Punctele cele mai importante pe care le abordează acesta sunt: economia, protecţia socială, siguranţa vieţii, cultura, convieţuirea, cultele, sportul, agrementul, timpul liber, turismul, serviciile, administraţia, dar şi cartierul Delani.


Mai jos puteţi vedea integral Proiectele PSD pentru Beiuş şi Beiuşeni (click pe fotografie):



VEZI ŞI:
beius-stiri.blogspot.com

19 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

A spus CORECTITUDINE?
Oare ce intelege dl. profesor de matematica prin CORECTITUDINE? Din pacate, cu totul altceva!

Stimati beiuseni, CORECTITUDINE inseamna a cere sa fii votat in sedintele cu parintii, promitand in schimb note mari elevilor?
CORECTITUDINE inseamna sa iei mita la bacalaureat prin WC-urile scolii?

PROFESIONALISM inseamna sa iti faci campanie folosind aceste modalitati josnice? santajul, minciuna, manipularea, coruptia de care a dat dovada domnul Novac-Iuhas pana acum nu inseamna profesionalism!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Se pare ca "adeptilor" domnului profesor de matematica le cam da cu rest in ecuatia "Novac-Iuhas Alin primar" si, dau dovada de CORECTIUTUDINE SI PROFESIONALISM!
...in a face contracampanie!
Cum probabil au realizat ca profesorul nu prea are sanse, au incetat sa-i mai faca campanie dansului si s-au apucat sa le faca altora contracampanie.
Si uite asa, dupa zicala "Tot hotului ii este frica sa nu fie furat", s-au trezit unii sa "desfaca noaptea ce cos altii ziua".
Trebuie sa fii un adevarat profesionalist sa umbli noaptea sa scrii HOT pe afisele cu dl. primar Domocos, nu?
Asta face, la varsta lui, Sandu Degau! Un om care defapt asta a facut toata viata, i-a placut sa ii observe pe altii si a uitat de "splendoarea" proprie! Nu stiu pe care dintre Domocos si el l-au cautat mascatii acasa... Care este hotul pana la urma?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Domnule candidat la functia de primar, vedeti ca ati uitat un "IN" in fata la CORECTITUDINE si ati stricat afisul!
PROFESIONALISM este ok...doar se poate fura, minti, lua spaga, manipula si ameninta cu profesionalism, nu? :))

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Da, acelasi om care lua plicuri cu bani prin baie la bacalaureat aici in Stei, vrea sa iasa primar la Beius. Beiuseni, aveti grija! Poate o sa puteti vorbi cu el in vreo audienta doar daca dati plicul inainte :))

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

@Anonim
Bai, tu esti nebun la cap?
N i c i o d a t a domnul Novac nu ar face asa ceva, cel putin asa stiu eu din ultimi 5-6 ani, si toti sa stiti, le este cel mai sociabil profesor din scoala, DAR, in fine, mare este gradina ta Doamne!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Fii sigur ca asta o facut... stiu eu mama care i-a dat bani la bacalaureat la Stei, vorbesc foarte serios!...nu contest ca nu este sociabil, dar din pacate...este prea sociabil :)

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

asta care a scris de mine, de sandu degau, sa stie , ca , contrabanda pentru mine , nu este un furt, cum face domocos , cu cacatii aia din primarie, dar se poate ca roata sa se invirta si dupa domocos , oricare ar fi el , sa nu vina mascatii, ci direct aia sub acoperire, ca doar si dupa sorin apostu or venit acasa , tot, nemascati.

marcel spunea...[Răspunde comentariului]

tot ceea ce s/a scris despre domnul profesor sunt minciuni.Lui domocos si acolitilor le este frica si nu au ce face decat sa discrediteze un om bun, corect. poate ar fi bine sa va interesati si sa vedeti la politie cine umbla noaptea sa rupa afisele domnului Novac, sunt speciala, dana petrut si marcel burz angajatii primariei. sunt curios sa stiu de unde vor plati amenda de 600 lei, bineinteles din banii nostri ai beiusenilor cum sunt invatati

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

cred ca ar fi mai bine sa vada acolitii lui domocos mizeriile ce la fac ei si sa nu vorbesca prostii despre oamenii cinstiti ai orasului nostru. dar stiti zicala hotul stiga hotul

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Se intelege clar d-le Anonim cirdasenia care o ai cu primarul Domocos,dar speram ca beiusenii se vor lumina si vom termina cu clica lui Domocos si hotiile acestuia.Speram ca n-o sa mai prinda inca un mandat,poate cine stie ti-a promis si tie vreo fundatie de casa linga vila lui de sute de mii de euro intre Sinmartin si Oradea ridicata din leafa lui de primar fraerule.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

@marcel
DOAMNA Dana Petrut are voie sa rupa afisele domnului primar atata timp cat voi scrieti HOT pe ele, nu are de ce sa ia amenda!
"Lui Domocos si acolitilor" nu le este frica, stai linistit, pentru ca nu au de ce sa te teama!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

dragilor ,dupa mine si multi altii d-na RITA BURZ are cele mai sanse dintre toti candidatii .
oricum sunt convins ca seamana cu taica-sau .
cine-l stie pe domnul SIMO , atunci sa o voteze cu incredere .

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

consultati Spinul de Bihor la sectiunea Actualitate si vedeti comunicatul dat de IPJ Bihor in articolul BATAIA PE AFISE INTRE PSD SI PNL LA BEIUS(pag.2)
apoi va veti face o idee despre cat de cinstit este atat primarul cat si subordonatii sai.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Vă urez succes dle profesor! Cine-l mai voteaza pe Domocos - guzganul fraţilor din Căcăceni.Acest impostor, Domocos, a furat pana si si diplome. De cand semidoctul Domocos este economist-profesor? Acest semialfabetizat a trecut prin scoli precum rata prin apa.Ia uitaţi-vă la perlele din CV-ul lui! Trecând peste derapajul gramatical, ţapinarul nu ştie ce şcoli a terminat, pe unde a lucrat si ce functii a avut. Păi cum să stie ce facultate a făcut, din vreme ce a făcut-o “la distanţă” (faţă de carte!),tocmai la Mrghita. Nu vedeti cum articuleaza cuvintele si ce acordri face!?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Decat sa umblati cu intoxicari la adresa lui Domocos mai bine v-ati vedea de clica voastra, ca umbla pe strazi amenintand oamnenii. Din pacate pentru voi eu citesc doar ce vreau eu si nu ziarele comandate de PSD sau PDL.
Rusine sa va fie!

Beiuseni votati Domocos!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Despre ce intoxicari vorbiti?
Despre minciunile lui Domocos?
Nu vedeti ca nu mai crede nimeni PNL-ul.
Domocos in afara de a manipula, ameninta si minti nu a facut nimic. ba da incep la spart geamuri, masini, nu mai rup afise.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Cred ca nici tu nu crezi ce spui!
Eu nu l-am auzit niciodata amenintand iar la mintit sunt profesionisti altii. Probabil vrun frustat da vina pe PNL.
Vom vota oricum Domocos!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

DOMOCOS HOTU !
BEIUSENI : ORICINE DINTRE CEI TREI : NOVAC,BURZ,JOLTA ; UNITI-VA !!!
JOS HOTIA SI MAFIA !!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

In general HOTII striga hotii!

Votam Domocos!

Trimiteți un comentariu

Loading