aparate foto profesionale

vineri, 7 decembrie 2012

Cod Galben de ninsoare pentru acest sfârşit de săptămână

Cod Galben: sâmbătă ora 17ºº -
duminică ora 08ºº
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a transmis o atenţionare Cod Galben care prevede precipitaţii abundente, ninsori şi intensificări de vânt pentru acest sfârşit de săptămână.

Vremea se va înrăutăţi treptat în vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte. În seara zilei de sâmbătă 8 decembrie şi în noaptea de sâmbătă spre duminică va ninge în Banat, Crişana, apoi şi în Maramureş şi nordul Moldovei, iar în Transilvania şi Oltenia vor fi precipitaţii mixte. În zona montană şi în Banat, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50 l/mp. Vântul va avea intensificări în sudul şi sud-estul ţării, dar mai ales la munte şi în sudul Banatului, unde va viscoli ninsoarea. 

Cod Galben: duminică 08ºº -
duminică ora 20ºº
 Duminică, 9 decembrie, vor fi precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 25...30 l/mp în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în Moldova. Îndeosebi în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări, iar în Crişana, Banat şi la munte va viscoli ninsoarea.

beius-stiri.blogspot.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading