aparate foto profesionale

vineri, 18 iunie 2010

Team-building, pe şantierul Habitat pentru Umanitate Beiuș


Peste douăzeci de angajaţi ai unei firme care distribuie medicamente au renunţat pentru două zile la ţinutele oficiale şi au pus mâinile pe roabe şi lopeţi, pentru a ajuta la ridicarea unei case, pe şantierul Habitat pentru Umanitate Beiuş. „Este cea mai bună modalitate de a-i uni pe colegi, de a consolida spiritul de echipă”, a spus Laura Cioban, coordonatorul echipei de voluntari, veniţi în Bihor din judeţe precum Cluj, Timiş şi Sibiu. Distribuitorii de medicamente au turnat joi placa la fundaţia unei case pentru familia lui Gabor Janos.

„Au lucrat foarte bine, deşi niciunul nu avea experienţă în domeniu. Fundaţia a fost gata mai devreme decât ne-am fi aşteptat”, a spus Emil Popa, manager comunicare la Habitat pentru Umanitate Beiuş. Potrivit acestuia, pe şantierul din Beiuş au lucrat în ultimii ani americani, irlandezi, japonezi şi alte naţii.


Până la sfârşitul anului, toţi angajaţii firmei vor contribui la ridicarea caselor Habitat pentru Umanitate, cu 6.000 de ore de muncă voluntară.


sursa: adevarul.ro
foto: habitatbeius.ro

beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading