aparate foto profesionale

duminică, 28 noiembrie 2010

CFR Simeria - CF Bihorul Beiuş 4-0

Doar de o singură repriză a avut nevoie simerienii de la CFR pentru a tranşa vineri disputa cu CF Bihorul Beiuş. Nu mai puţin de patru goluri au încasat beiuşenii în 36 de minute, după care gazdele au oprit motoarele, menajându-şi adversarii şi aşa umiliţi în ultimul hal.


Făgărăşanu (5), Riviş (13), Pepenar (15, 36) au fost autorii golurilor echipei CFR Simeria, echipa gazdă urcând pe locul 8, în timp ce CF Bihorul Beiuş şi-a menţinut poziţia a 13-a, prima deasupra locului retrogradabil ocupat de Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, aflată la un punct diferenţă.


În continuare pe primul loc în seria a V-a se află Luceafărul Oradea, care vineri a stat. Diferenţa dintre ea şi Corvinul Hunedoara s-a redus la doar 5 puncte, în situaţia în care echipa orădeană va sta şi în ultima etapă a turului, iar Corvinul Hunedoara va juca.


CF Beiuş: Odobasianu - Cobârzan, Ardelean (68 Toader), Mihoc, D. Toma (46 Borza) - Fl. Popa, Vanca (60 Higyed) Drule, Trip - Agiurgioaie, Morar.
Antrenori: Remus Ganea şi Adrian David.


În etapa viitoare (ultima a turului vineri, 3 decembrie, ora 14ºº) CF Bihorul Beiuş întâlneşte pe teren propriu Termo Tr. Severin




sursa: ebihoreanul.ro


beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading