aparate foto profesionale

marți, 16 noiembrie 2010

Plângere penală împotriva Edilul Beiuş

Sunt şanse mari ca procedura de infrigement să fie declanşată împotriva ţării noastre.
Acest lucru se datorează nerespectării angajamentului de sistare a depozitării de deşeuri municipale pe depozitele neconforme. Beiuşul este unul din depozitele neconforme. Deşi trebuia să-şi sisteze activitatea încă din vara anului trecut, operatorul de salubritate Edilul Beiuş încă mai funcţionează. Nici amenzile repetate aplicate de Garda de Mediu nu au dus la sistarea depozitării.


„În luna iunie am aplicat operatorului de salubritate o amendă de 50.000 de lei şi le-am trasat ca măsură complementară sistarea activităţii. După cinci luni, când am făcut un nou control, încă se lucra. Conform legii în vigoare, nerespectarea măsurii de sistare a activităţii constituie infracţiune, astfel că am sesizat organele competente”, a precizat Călin Mocan, comisarul şef al Gărzii de Mediu Bihor.


Anul acesta, amenzi considerabile pentru nerespectarea normelor de mediu au primit mai multe firme. Printre acestea se numără Cosmote cu o amendă de 60.000 de lei, Petron cu 50.000 de lei şi firma de vidanjare Vardex cu 60.000 de lei.




sursa: bihon.ro



beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading