aparate foto profesionale

miercuri, 3 noiembrie 2010

UNICARM se deschide şi în Beiuş, lângă Penny Market

Pe locul fostei cofetării Alina se va deschide un supermarket Unicarm. Grupul de firme satmarean mai deţine câteva zeci de astfel de magazine în principal în Ardeal, dar şi în alte zone ale ţării, făcând faţă cu brio concurenţei multinaţionalelor de “gen”.

Unicarm este al 6-lea market de pe raza municipiului Beius(Ety market 1 si 2,Glady market,Penny market si Best), produsele marca proprie vor avea pretul de producator.Reamintim Unicarm este producator de produse de carmangerie, patiserie, panificatie, cofetarie, lactate, îngheţată. 


Despre UNICARM...
În anul 1994, SC UNICARM SRL s-a constituit ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral privat. Activitatea economică a debutat în aprilie 1997 cu o producţie de 500 kg/zi, realizată cu un colectiv de 25 oameni. În decembrie 1997 se realizau 2 tone/zi, în 20 sortimente, în decembrie 2003 40 tone/zi, în 90 sortimente.

În prezent, cu peste 1.400 angajaţi şi o linie tehnologică modernă, se realizează peste 210 produse si 50 sortimente de carne în diferite forme de ambalare, producţie care a situat compania, în anul 2005, în primele locuri pe ţară la secţiunea Intreprinderi Mici şi Mijloci, potrivit site-ului oficial.



beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading