aparate foto profesionale

miercuri, 8 decembrie 2010

Deschiderea Unicarm Beiuş a scos la iveală neclarităţi

Odată cu deschiderea noului magazin a grupului Unicarm, situat în Beiuş, au ieşit la suprafaţă şi neclarităţile sub care a fost construit magazinul.


De la începutul lunii noiembrie, numeroase instituţii publice sunt asaltate de reclamaţiile unei beiuşence, nemulţumite că lângă casa ei s-a construit o ditamai clădirea ce-i părea de la bun început în neregulă. Cum nimeni nu i-a cerut vreodată acordul şi văzând şi că noul magazin Unicarm, specializat în desfacerea preparatelor din carne, lactate şi panificaţie, distruge tot spaţiul verde din jur, Eufemia Popoviciu a alertat autorităţile abilitate, de la Inspectoratul în Construcţii şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, până la Primăria şi Poliţia Beiuş, scriu cei de la Bihoreanul.


În plus Unicarm nici măcar nu avea, la o lună de la demararea lucrărilor, autorizaţie de construcţie din partea Primăriei Beiuş, mai notează sursa citată.


Firma Unicarm, patronată de sătmăreanul Vasile Lucuţ, a fost implicată de-a lungul anilor în nenumărate scandaluri. De altfel, cam prin fiecare oraş pe unde a ajuns a făcut un pocinog de-a ajuns în atenţia opiniei publice. După ce a intrat pe piaţa din Cluj, Unicarm a fost reclamată la Consiliul Concurenţei pentru ameninţări făcute altor firme de profil, iar magazinul din Gura Humorului a fost închis în urmă cu o lună şi jumătate, la doar câteva zile de la deschidere, tocmai din lipsa autorizaţiilor.


"Pe 29 octombrie am oprit lucrările din acest motiv", spune Gheorghe Husăsan, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Bihor. Abia după ce ITSC a intrat pe fir, Primăria a amendat Unicarm cu 2.000 de lei pentru lucrările neautorizate, de parcă până atunci niciun funcţionar nu vedea că la 200 de metri de Primărie creştea ditamai clădirea!






beius-alexlsu.blogspot.com

2 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Sincer sa fiu...ma si mira faptul ca astia de la unicarm au decis sa deschida magazin in beius...la fel ca si cei de la 3G, la fel ca si cei de la penny market...
Piata de cumparatori din beius si zona stei-vascau mi se pare destul de ne invatata cu magazinele...si supermarketurile...dar oricum...obijnuiti-va cu ideea ca, in general peste tot in romania, in orice oras mergi, parca autoritatile nu au auzit de noile proiecte ce se deruleaza la ei in urbe...si ei sunt pe sub subiect de fiecare data cand ii intrebi de vre-o problema de genu...
Sunt deacoord cu deschiderea unor locuri de munca, dar nu cu abuzurile ce se fac in aceste demersuri...

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Oare de ce aici in Beius ce se face bun se incearca sa fie denaturat?
Este un magazin cu o oferta mare de produse unde se practica un comert civilizat. Sincer cred ca cinva are tot interesul de a denigra pentru ca clientela altor magazine s-a indreptat spre Unicarm.

Trimiteți un comentariu

Loading