aparate foto profesionale

marți, 11 ianuarie 2011

Fiul grefierului şef de la Parchetul Beiuş, acuzat de furtul a 1,5 milioane de lei

Numele lui Ciprian Heredea, de 30 de ani, apare într-un nou dosar penal. De această dată, fiul grefierului şef de la Parchetul Beiuş este suspectat că ar fi tras ţepe de 1,5 milioane de lei unor societăţi comerciale din ţara, în mai puţin de patru luni. Toate astea, după ce el a fost eliberat din arest, sub control judiciar, de Judecătoria Beiuş, fiind suspectat că a spart mai multe case de vacanţă din zona Boga, scriu cei de la Adevărul.


 Site-ul antitepari.ro scrie că Heredea a preluat firma Alina & Alex Spedition SRL Drăgăneşti, gratuit, în ianuarie 2010. La doar o lună, Ciprian a fost arestat, într-un alt dosar, iar în iulie 2010 a fost eliberat din arest sub control judiciar. Instanţa a decis că bărbatul nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu, Mizieş. „După ieşirea din arest a administratorului, Alina & Alex Spedition SRL Drăgeşti a achiziţionat mărfuri pe care nu le-a mai plătit, totalul refuzurilor la plată raportate de Centrala Incidente de Plăţi depăşind 1,5 milioane RON”, scrie sursa citată. CIP a înregistrat 113 Bilete la Ordin refuzate la plată, ultimul consemnat a avut loc la 9 decembrie 2010.


Mama lui Ciprian Hederea, Veronica Heredea, grefier-şef la Parchetul Beiuş, a declarat că fiul ei este nevinovat. „Nu sunt adevărate acuzaţiile. El doar figurează ca administrator al firmei, care a fost trecută pe numele lui într-o perioadă în care el nici nu a fost în ţară. El a dat declaraţii la poliţie legat de acest subiect”, a spus Veronica Heredea. 



beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading