aparate foto profesionale

luni, 17 ianuarie 2011

Trupa ''Iosif Vulcan'' ne invită la teatru

teatruloradea.ro
 UPDATE Piesa de teatru a fost anulată după ce un actor s-a îmbolnăvit.


Trupa ''Iosif Vulcan'' a Teatrului de Stat Oradea, ne invită marţi, 18 ianuarie 2011 de la ora 12ºº, la Casa de Cultură a Armatei Beiuş la „DUBLĂ REZERVARE (AMOR CU REPETIŢIE)” de Ray Cooney şi John Chapman, regia artistică Cristian Ioan şi în plus „VRĂJITORUL DIN OZ”, un spectacol de Dan Mirea.


''Dublă rezervare'' este o comedie în două acte plină de suspans, complicaţii, decepţii şi situaţii riscante. Regia artistică este semnată de Cristian Ioan, iar scenografia îi aparţine Vioarei Bara. Din distribuţie fac parte actorii: Ioana Dragoş Gajdo, Răzvan Vicoveanu, Daniel Vulcu, Adela Lazăr, Petre Ghimbăşan, Şerban Borda, Alexandru Rusu, Corina Cernea şi Lucia Rogoz.



Teatrul de Stat Oradea îşi face un titlu de onoare din faptul că a lansat mari regizori care au făcut, ulterior, strălucite cariere artistice, precum Victor Ioan Frunză, Alexandru Darie şi Alexandru Colpacci. Totodată, Trupa „Iosif Vulcan” a avut privilegiul, în special în ultimele stagiuni, de a colabora cu nume celebre ale teatrului românesc: Alexandru Dabija, Mihai Măniuţiu, Alexander Hausvater, Petru Vutcărău, Claudiu Goga şi mulţi alţii.
Datorită acestor colaborări fructuoase teatrul orădean a reintrat în atenţia criticii de specialitate, a crescut în mod constant numărul de spectatori, a obţinut două nominalizări la Gala Premiilor UNITER în 2006 (la categoriile „Cel mai bun actor în rol secundar”: Richard Balint – „Premiul pentru cea mai bună regie”: Victor Ioan Frunză, cu spectacolul Nevestele vesele din Windsor) şi a participat la numeroase festivaluri de teatru atât din ţară cât şi din străinătate (Coreea de Sud, Italia, Croaţia, Turcia, Slovacia, Ungaria), potrivit site-ului oficial al Teatrului de Stat Oradea.




beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading