aparate foto profesionale

luni, 21 februarie 2011

Se dă startul reinserţiei şomerilor. Vineri se deschide Centrul de informare

Comuna Budureasa şi Agenşia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor (AJOFM Bihor) lansează vineri, 25 februarie, Centrul de Informare şi Mediere a Muncii pentru şomerii din Comuna Buduresa şi municipiul Beiuş, în cadrul proiectului „O nouă şansă pentru viitorul tău profesional - proiect pentru sprijinirea reinserţiei şomerilor pe piaţa muncii”, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Comunei Budureasa către Ştiri Beiuş.


Centrul de Informare, Consiliere Profesională şi Mediere a Muncii va fi lansat pentru desfăşurarea activităţii de orientare şi consiliere profesională destinată persoanelor şomere sau persoanelor în căutarea unui loc de muncă din zona Budureasa şi Beiuş, cu scopul reintegrării acestora pe actuala piaţă a muncii.


În vederea derulării activităţilor aferente centrului, şomerii înscrişi la cursurile din cadrul proiectului, vor fi asistaţi de către un psiholog şi un mediator. Aceştia le vor oferi servicii gratuite de informare, consiliere profesională şi mediere a muncii, în vederea orientării lor profesionale.


Centrul va funcţiona după un program de lucru prestabilit atât în perioada de implementare, cât şi după încheierea proiectului. Serviciile pentru publicul larg vor fi majoritatea gratuite, însă după încheierea proiectului vor exita tarife stabilite pentru o parte din ele.


Lansarea Centrului de Informare şi Mediere a Muncii va avea loc vineri, 25 februarie, ora 15.00 în comuna Budureasa, str. Principală, nr. 15. jud. Bihor.

Proitectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.



beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading