aparate foto profesionale

luni, 23 mai 2011

Primăria Beiuş: ''Pe valea Crişurilor fără frontiere''

Primăria Municipiului Beiuş, în colaborare cu autorităţile publice şi organizaţii neguvernamentale din municipiul înfrăţit Békéscsaba şi judeţul Békés din Ungaria, organizează în perioada 31 Mai – 05 Iunie 2011 un eveniment transfrontalier în premieră pentru regiunea Bihor – Békés.


Evenimentul a fost conceput ca o reală posibilitate de colaborare şi cooperare directă în această euroregiune, şi presupune parcurgerea unui traseu pe valea Crişului Negru, de la Beiuş, cu trecerea graniţelor, şi continuarea parcursului în Ungaria, cu sosire la Békéscsaba. Acest traseu a fost denumit generic ''Pe valea Crişurilor fără frontiere'' şi se înscrie ca o acţiune comună pentru realizarea dezideratului aderării României la spaţiul Schengen.


Traseul drumeţiei începe de la poalele Munţilor Apuseni, din Municipiul Beiuş, cu un parcurs pe Crişului Negru, până la frontieră ( Zerind- Ant) şi traversarea hotarelor pe apă şi pe uscat, in ziua a 4-a a drumeţiei ( sâmbătă), în cadru festiv, pentru a exprima dorinţa de libertare fară frontiere într-o Europă unită. Programul va avea debutul în data de 31 mai 2011, în municipiul Beiuş, sosirea participanţilor şi un program cultural festiv organizat de Primăria Municipiului Beiuş.


Etapele pe zi al expediţiei:
Beiuş- Ginta,
Ginta- Tinca,
Tinca- Zerind- Iermata Neagră
Iermata Neagră- Sarkad- Békés
Békés- Békéscsaba


Participarea la traseu este supusă la o taxă de înregistrare.




beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading