aparate foto profesionale

joi, 26 ianuarie 2012

CF Bihorul Beiuş, în cantonament la Stâna de Vale



FOTO: Hotel Iadolina - Stâna de
Vale / Ştiri Beiuş 
Echipa CF Bihorul Beiuş se află începând de miercuri în cantonament la Stâna de Vale, unde se vor antrena până pe 3 februarie fiind cazaţi la Hotel Iadolina. 


 „Avem zăpadă de un metru şi jumătate. E senzaţional pentru pregătirea fizică. Jucătorii au un program cu câte două şedinţe de pregătire zilnice, în plus fiind programate şi antrenamente la sala de forţă. În retur ne propunem să jucăm cât mai bine şi să câştigăm meciurile. Un alt obiectiv este să creştem unul sau doi jucători pentru ligile superioare”, spune antrenorul Sorin Cigan, cel care l-a înlocuit pe Adrian Anca, tehnicianul din tur, pentru Bihon.


Totodată CF Bihorul Beiuş va avea din returul sezonului 2011-2012 câteva nume noi în lot, şi anume: Daniel Lupaşcu (31 de ani, ex- Luceafărul), Ion Dumitra (36 de ani, ex- FC Cisnădie) şi Alin Coţan (29 de ani, ex-Gaz Metan Severin).


„Obiectivul echipei este o clasare pe locurile 1-6. Niciodată nu s-a vorbit despre promovare, însă nu ne dăm la o parte dacă vom fi acolo",  a mai precizat Cigan.


CF Bihorul Beiuş ocupă locul 2 în clasamentul Ligii a 3-a, seria a5-a - vezi detalii


VEZI ŞI: 

sursa: bihon.ro
beius-stiri.blogspot.com

1 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Antrenorul de la CF Beius, Sorin Cigan a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. Multumim Domocos, Multumim Ganea, ca ne-ati mai adus un puscarias pe gat. Is curioasa daca cenzurezi mesajul asta, tinere!

Trimiteți un comentariu

Loading