aparate foto profesionale

miercuri, 4 ianuarie 2012

Sancţiuni în trafic pentru cei care nu au respectat prevederile legale

Marţi, 3 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier şi de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Bihor au continuat actiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalca prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. 


Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 362 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 51.800 lei. Totodată, cinci permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute două certificate de înmatriculare, au fost constatate patru infracţiuni şi patru tamponări. 309 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, şase pietoni au fost sancţionati pentru traversări neregulamentare, 11 sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, au fost sancţionate trei depăşiri neregulamentare, iar 33 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.


85% din sancţiunile aplicate marţi, de poliţiştii rutieri în acţiune, au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteza.


beius-stiri.blogspot.com 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading