aparate foto profesionale

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Soarta fotbalului beiuşean va fi dezbătută public

Bugetului municipiului Beiuş pe anul 2012 va fi decis după rezolvarea unei probleme legate de echipa de fotbal a municipiului, CF Bihorul Beiuş, problemă dezbătută în ultima şedinţă a Consiliului local.


Disputele între consilieri s-au aprins atunci când, la rectificarea de buget, s-a pus problema alocării a încă 60.000 de lei pentru echipa de fotbal. Aceasta după ce fotbaliştii beneficiaseră de încă 530.000 lei, anul trecut. Majoritatea consilierilor e deranjată de faptul că, la finele lunii decembrie, în evidenţele Consiliului local, acţionarul principal al echipei de fotbal, figurau restanţe la plata salariilor în dreptul a unsprezece oameni din jurul echipei, potrivit Bihon.


Cea mai deranjantă situaţie este însă cea a fostului antrenor Rudi Kovacs care trebuie să primească, de aproximativ doi ani, peste 10.000 de lei. Aceasta după ce, spun consilierii, Rudi Kovacs a căzut la pace cu clubul, care urma să reeşaloneze plata datoriilor, în trei tranşe. Consilierii acuză conducerea clubului că nu a respectat înţelegerea, iar fostul antrenor s-a adresat cu un memoriu Federaţiei Române de Fotbal.


,,În ianuarie, vom consulta beiuşenii. Vrem să ştim ce îşi doresc ei. Să evolueze echipa în Divizia C sau în D? Este chestiune de priorităţi, de ceea ce îţi propui”, a spus şeful Primăriei Beiuş, Adrian Domocoş. Totodată, aleşii din Beiuş au decis să convoace şi Adunarea Generală a Acţionarilor pentru un tablou finaciar complet la CF Bihorul Beiuş. 


sursa: bihon.ro
beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading