duminică, 5 februarie 2012

Deszăpezire palidă în Beiuş. Se circulă greu pe străzi, dar şi pe trotuare

Duminică de dimineaţă centrul municipiului Beiuş era cât de cât accesibil, însă situaţia celorlalte străzi nu arată deloc bine. Chiar dacă a intervenit şi pe unele străzi lăturalnice, plugul de deszăpezit a dat la o parte superficial zăpada. Iar ceea ce a lăsat în urmă este şi mai periculos. În urma maşinilor de deszăpezit s-au format, pe margini, troiene de zăpadă, care vor îngheţa, astfel că, dacă porniţi la drum ca şofer sau pieton, se recomandă atenţie sporită.


În plus unele trotuare sunt acoperite de zăpadă, astfel încât va trebui să alegeţi drumul, dacă doriţi să înaintaţi.


Ninsoarea s-a oprit pentru moment însă nu este exclus să mai ningă duminică noaptea spre luni. Şi gerul pune probleme, duminică resimţindu-se o scădere a valorilor, care va continua şi luni.


În ultimele ore în judeţul Bihor s-a acţionat cu 33 utilaje şi s-au răspândit 62 de tone material antiderapant.   


Dacă aveţi infromaţii sau imagini cu situaţia drumurilor din Beiuş şi împrejurimi trimiteţi la stiribeius@yahoo.com


Sâmbătă după-amiaza:


beius-stiri.blogspot.com

2 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Tara beiusului sau tara nimanui. Cam asa ar merge vorba, urmarind modul in care autoritatile locale inteleg sa respecte platitorul de taxe, deszapezind doar de fatada oraselul nostru iubit. Si culmea, in an electoral cand ne asteptam sa-l vedem pe Domocos pe strada, mergand in fata plugului. De fapt o sa fie pe strazi la cersit de voturi. Acolo e campion ca doar nu trebuie sa puna osu'.Penibili edili mai avem!!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

poate ca primarul a pierdut banii de deszăpezire la poker

Trimiteți un comentariu

Loading