aparate foto profesionale

marți, 27 martie 2012

Licitaţia pentru proiectul de alimentare cu apă a Beiuşului, de la izvorul Feredeu-Finiş, deschisă

Compania de Apă Oradea a lansat şi licitaţia pentru lucrarea ''sursa de apă Finiş - Feredeu, conductă de aducţiune şi staţii de clorare pentru municipiul Beiuş”.


VEZI ŞI:

Contractul de aducerea a apei din Finiş pentru Beiuş, prevede proiectarea, furnizarea, instalarea, darea în exploatare, testarea şi punerea în funcţiune a unei construcţii pentru captarea izvorului Finiş - Feredeu, a unei conducte de aducţiune de la captare Finiş - Feredeu către rezervoarele de înmagazinare existente, având o lungimea totală de 22 845 m, a unei staţii de clorare nouă, amplasată în incinta celor trei rezervoare de înmagazinare existente, dar şi a unei instalaţii de clorare, amplasată în interiorul construcţiei staţiei de pompare a apei, din incinta captării existente.


Valoarea estimata a contractului este de 13,892,534.67 RON, fără TVA. Banii vor veni, la fel ca şi în cazul staţiei de epurare, din fonduri europene - 76.30%, de la Bugetul de Stat - 11,67%, de la Bugetul Local: 1,80%, şi din credit contractat de Autoritatea Contractanta - 10,23%.


Durata contractului este de 24 luni începând de la data atribuirii acestuia.


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading