aparate foto profesionale

luni, 20 august 2012

Poliţia din Beiuş prezintă raportul pe primul semestru din 2012

Poliţia municipiului Beiuş a prezentat raportul activităţilor întreprinse în primul semestru din 2012. Pe scurt: o mai mare eficienţă în activitate faţă de anul trecut, se arată în raport.

Poliţiştii au desfăşurat 57 de acţiuni şi controale şi 6 razii cu efective mărite, atât pe timp de zi, cât şi de noapte, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă. ''Pe linia poliţiei de ordine publică, semnalăm: 18 acţiuni pe diferite linii de muncă, prilej cu care poliţiştii au constatat 6 infracţiuni în flagrant (o tulburare a ordinii şi liniştii publice şi 5 furturi din societăţi comerciale, comise pe timp de zi); 6 campanii de prevenire a violenţei în familie, a victimizării persoanelor în vârstă, precum şi a furturilor din autoturisme, din locuinţe şi din buzunare; 18 activităţi în unităţile de învăţământ, ocazie cu care lucrătorii de la ordine publică au participat la orele de dirigenţie, fiind prezentate elevilor diferite teme privind delicvenţa juvenilă şi prevenirea violenţei în şcoli.'' se arată în comunicat, potrivit cotidianului Crişana.

VEZI ŞI:
O altă direcţie a muncii de zi cu zi a poliţiştilor beiuşeni s-a concretizat prin: instrumentarea a 73 de cauze penale, punerea în executare a 32 de mandate de aducere şi aplicarea a 233 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 42.290 de lei.

sursa: crisana.ro
beius-stiri.blogspot.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading