aparate foto profesionale

joi, 27 septembrie 2012

Peştera Meziad se redeschide pe 29 septembrie 2012

Peştera Meziad va fi putea fi vizitată începând din 29 septembrie 2012, într-o altă lumină. Şi asta după ce peştera a fost amenajată cu sisteme de iluminat subteran pe bază de LED şi cu infrastructură modernă de vizitare (punţi, podeţe, balustrade, scări). 

Pentru a ajunge la peşteră, din Beiuş, trebuie urmate indicatoarele spre Peştera Meziad, care şi-au făcut apariţia nu în urmă cu mult timp. 

Turul sectorului turistic durează aproximativ 45 de minute, temperatura în interiorul peşterii fiind de 9 - 12º Celsius. 

Inaugurarea ''noii'' peşterii va avea loc sambătă, 29 septembrie 2012, începând cu ora 12.00.

Preţul de intrare pentru un adult este de 15 lei, pentru copii (5-14 ani) 10 lei, iar dacă accesul se face în grupuri organizate preţul scade, astfel un adult va plăti 10 lei, iar copiii 7 lei. Grupul organizat este format din minim 30 persoane, un însoţitor şi o listă scrisă cu membrii. Lista trebuie să conţină numele şi prenumele membrilor grupului, datele personale şi date de contact ale însoţitorului. 

Membrii Federaţiei Române de Speologie, cu legitimaţia vizată pe anul în curs, persoanele care au domiciliul pe raza comunei Remetea şi reprezentanţii autorităţii de mediu în control beneficiază de gratuitate, potrivit site-ului oficial http://www.pestera-meziad.ro/ro/

beius-stiri.blogspot.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading