aparate foto profesionale

miercuri, 3 octombrie 2012

5 octombrie, ziua secţiei de pompieri Beiuş. La mulţi ani !

Pompierii Beiuş în cadrul unei intervenţii
1940 este anul în care sunt menţionate primele date despre existenţa pompierilor militari, când, în urma Dictatului de la Viena, Compania Oradea se mută la Beiuş, acesta devenind sediul administrativ al ţinutului bihorean rămas în afara zonei evacuate.

De-a lungul anilor, subunitatea de pompieri din Beiuş trece prin diverse transformări, ajungând în anul 1970, printr-un ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor, să fie mutată la Curtea de Argeş, în locul ei fiind înfiinţată o Formaţie Civilă de Pompieri, cu un efectiv de 31 membri şi două autospeciale de intervenţie. 

După 24 de ani, se reînfiinţează subunitatea de pompieri militari, care, la 5 octombrie 1996 îşi inaugurează noul sediu. De atunci şi până în prezent, personalul acestei subunităţi a acţionat cu profesionalism, devotament şi spirit de sacrificiu pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate a misiunilor încredinţate, reuşind astfel să asigure la un înalt nivel, protecţia vieţii şi bunurilor cetăţenilor din raionul de intervenţie, potrivit unui comunicat al ISU Bihor.

Cu prilejul zilei subunităţii, vineri, 05 octombrie, între orele 09.00 - 16.00, la sediul situat în municipiul Beiuş, Piaţa Samuil Vulcan nr. 18, se va organiza „Ziua Porţilor Deschise”, prilej cu care, toţi cei interesaţi, vor avea ocazia să asiste la prezentarea tehnicii de intervenţie din dotare şi la exerciţii demonstrative.

beius-stiri.blogspot.ro

1 comments:

cutov cristian spunea...[Răspunde comentariului]

actualizeaza mai des blogul...vreau sa comentez si nu am ce... scuze daca deranjez....mi-ar place sa vad o postare pe zi....

Trimiteți un comentariu

Loading