aparate foto profesionale

luni, 3 ianuarie 2011

CF Bihorul Beiuş preluat de către ''Frigoconti''

Foto: frigoconti.ro
CF Bihorul Beiuş va îmbrăca o nouă haină din 2011, după ce Consiliul Local al urbei de pe malurile Crişului Negru a votat în unanimitate preluarea echipei de către Frigoconti, firmă care până în vara acestui an a fost sponsorul campioanei României la polo, CSM Oradea. Mai există doar câteva detalii juridice de pus la punct, după care înţelegerea va fi parafată sută la sută.


Contractul prevede concesionarea către Frigoconti pe o perioadă de 45 de ani a bazei sportive, mai precis terenul I şi II şi suprafeţele adiacente, mai puţin terenurile de tenis şi Sala de Sport de la Stadionul Municipal, care vor rămâne în continuare în proprietatea Primăriei Municipiului Beiuş. În baza acestui contract de asociere, Frigoconti se obligă să vireze anual o redevenţă de 300 de milioane lei vechi executivului local, sumă care va fi direcţionată spre secţiile de tenis, karate şi handbal, în vreme ce toate cheltuielile legate de echipa de fotbal vor fi suportate de firma care s-a asociat cu Primăria beiuşeană. Părţile implicate nu au putut fi contactate telefonic pentru a face comentarii pe seama acestui acord.




CF Bihorul Beiuş a încheiat prima parte a campionatului pe penultimul loc al seriei a V-a cu două victorii, două egaluri şi nouă înfângeri. Frigoconti va veni cu o conducere proprie, Gheorghe Alexandrescu având cele mai mari şanse să fie numit preşedinte, iar Lucian Ciocan, antrenor, dar şi cu o serie de jucători. Fostul preşedinte al grupării de pe Crişul Negru, Remus Ganea va rămâne şi el în organigrama echipei, urmând a ocupa postul de director sportiv. Dacă în acest asezon obiectivul noilor proprietari ai echipei beiuşene este evitarea retrogradării şi închegarea unei echipe bune, pentru sezonul 2011/2012 se vizează un obiectiv mai îndrăzneţ, promovarea în Liga a II-a.



Frigoconti, este o firma de transport internaţional care operează pe şoselele Europei de 14 ani. S-a infiintat în anul 1993, Judeţul Bihor şi are ca obiect de activitate transporturi rutiere de mărfuri perisabile.




sursa: crisana.ro


beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading