aparate foto profesionale

marți, 22 februarie 2011

Campanie de conştientizare pentru şomerii locali

Comuna Budureasa şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM Bihor) demarează sâmbătă, 26 februarie şi duminică, 27 februarie, Campania de Conştientizare pentru şomerii locali, se arată într-un comunicat al Primăriei Comunei Budureasă remis către Ştiri Beiuş.


Comuna Budureasa şi AJOFM Bihor demarează Campania de Conştientizare în cadrul a 4 întâlniri în localităţile: Budureasa, Beiuş şi Burda. Scopul campaniei este de a conştientiza persoanele şomere cu privire la riscurile şomajului de lungă durată. Pentru a evita situaţia de risc pe termen lung a persoanelor expuse, vor fi prezentate avantajele participării la cursurile de calificare profesională prin intermediul unui dialog motivaţional între psiholog şi şomerii prezenţi la întâlnire.


Calupurile de cursuri ce se vor desfăşura, vor fi stabilite de către echipa de implementare a proiectului, atât prin colaborarea cu agenţii economici locali, cât şi prin luarea în considerare a opţiunilor persoanelor şomere interesate şi considerate eligibile.


De asemnea, vor fi prezentate opţiunile domeniilor de calificare profesională existente în judetul Bihor pentru anii 2011 şi 2012, opţiuni comunicate de către agenţii economici locali. Ulterior, şomerii îşi vor putea alege cursurile de calificare profesională pe care le vor urma gratuit. La întâlniri vor participa membri ai echipei de implementare a proiectului, agenţi economici, şomeri şi alţi factori interesaţi.


Campania de conştientizare va avea loc în următoarele locaţii:
  • Sâmbătă, 26.02.2011, ora 15.00 şi Duminică, 27.02.2011, ora 17.00 la Sala de şedinţe a Primăriei Beiuş
  • Sâmbătă, 26.02.2011, ora 17.00 şi Duminică, 27.02.2011, ora 15.00 la Școala Budureasa


beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading