aparate foto profesionale

duminică, 3 iulie 2011

Adrian Anca rămâne la CF Bihorul Beiuş

După ce a salvat CF Bihorul Beiuş de la retrogradare, Adrian Anca va continua şi în sezonul viitor pe banca tehnică a echipei de pe malurile Crişului Negru, notează cei de la Crişana.


Adrian Anca a programat startul pregătirilor pentru viitorul sezon pe data de 11 iulie, atunci când este programată reunirea echipei beiuşene. Faţă de lotul cu care CF Beiuş a încheiat precedentul sezon vor fi modificări de efectiv. "Voi mai rămâne pentru încă un an la Beiuş. Faţă de lotul cu care am încheiat campionatul precedent vor pleca jucătorii care au fost împrumutaţi de la Luceafărul, dar împreună cu preşedintele Remus Ganea încercăm să întărim echipa. Am stabilit un lot de patru jucători cu care eu am mai lucrat la Şimleu şi pe care încercăm să îi aducem la Beiuş. Cu siguranţă vor mai fi şi alte modificări în lot, unii jucători vor rămâne în vreme ce alţii nu vor mai juca la Beiuş.

Adrian Anca are în vedere şi efectuarea unui cantonament pigmentat cu jocuri amicale, fiind posibilă efectuarea unui stagiu de pregătire în Ungaria, acolo unde preşedintele Remus Ganea a găsit adversari pentru 5-6 partide de verificare.



beius-alexlsu.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading