aparate foto profesionale

luni, 14 noiembrie 2011

Reabilitarea DN 76 Beiuş-Ştei, continuă

Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea formulată de asocierea Azvi/Ascale Construcţie, reprezentată de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) şi în consecinţă a obţinut obligarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) la semnarea contractul de reabilitare a DN 76 Ştei – Beiuş. 
FOTO: Arhivă


 NNDKP a asistat şi reprezentat Azvi/Ascale Construcţie atât în cadrul procedurii administrative din faţa CNSC, cât şi în faţa instanţei de judecată, obţinând obligarea autorităţii la semnarea contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă a anulat procedura la doi ani după desemnarea câştigătorului tergiversând în tot acest timp semnarea contractului. 


 Azvi Group este unul din cele mai mari holding-uri din Spania, cu filiale în întreaga lume şi cu un portofoliu format din companii ce activează în domenii precum: construcţii (Azvi), concesiuni (Cointer), imobiliare şi dezvoltare urbanistică (Azvi Inmobiliaria), transport feroviar (Tracción Rail), mediu şi servicii hoteliere (Azvi Gestión y Servicios). 


 sursa: juridice.ro 


 beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading