aparate foto profesionale

marți, 15 noiembrie 2011

Apa geotermală: către cine merge administrarea ?

În şedinţa din 31 octombrie, consilierii municipali beiuşeni au aprobat înfiinţarea unui „serviciu public, cu personalitate juridică, pentru alimentarea cu energie termică, în sistem centralizat, în municipiul Beiuş", în cadrul acestui departament urmând să fie angajaţi 17 lucrători. 


Într-un interviu acordat cotidianului Crişana, primarul municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, principalul iniţiator al proiectului „Beiuş, oraş geotermal", în valoare de circa 16,7 milioane de lei, prin care reţeaua de distribuţie a apei geotermale a fost extinsă cu aproape 10 km, declara că tocmai s-a întors de la Ministerul Economiei şi că aşteaptă un punct de vedere al acestui organism vizavi de situaţia de la Beiuş, ştiut fiind faptul că, în conformitate cu legile în vigoare, nu pot fi licenţiaţi doi operatori pe acelaşi tip de energie, în aceeaşi locaţie. 


Totodată în această iarnă vor fi racordate, în vederea probelor, blocurile de pe Calea Bihorului, urmând cele de pe strada Horea. 
Referitor la preţ, atât Primăria, cât şi TRANSGEX-ul, nu-şi doresc creşterea tarifelor la agentul termic pe raza municipiului Beiuş.


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading