aparate foto profesionale

joi, 15 decembrie 2011

Sorin Cigan, noul antrenor al CF Bihorul Beiuş

Până la urmă zvonurile potrivit cărora Sorin Cigan este noul antrenor al CF Bihorul Beiuş s-au adeverit. Acesta a fost prezentat oficial miercuri.


„Noul antrenor este Sorin Cigan. Din primele discuţii cu el am înţeles că vrea sã aducă o serie de jucători consacraţi şi de valoare. Noi ne dorim să întărim lotul, însă înainte vreau sã port o discuţie cu factorii de decizie pentru a vedea pe ce buget contăm pentru retur” a precizat preşedintele Remus Ganea. 


 În vârstă de 47 de ani, Sorin Cigan a pregătit ultima dată echipa Tricolorul Alparea pe care a lăsat-o pe locul 6 după şase etape disputate în Liga 4. În cariera de antrenor, Cigan a mai pregătit echipe precum Tricotaje Ineu, CF Liberty, Avântul Reghin, Stăruinţa Săcuieni sau Viitorul Popeşti, potrivit Bihon.


Adrian Anca, cel care a dus CF Bihorul Beiuş pe locul doi la finele acestui TUR de campionat, a fost demis din funcţia de antrenor principal luni, decizie luată după o şedinţă de analiză la care a fost prezent şi primarul Adrian Domocoş, CF Bihorul fiind susţinută substanţial de Consiliul Local Beiuş.


beius-stiri.blogspot.com

1 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

demis pe dracu...o plecat ala ca nu lor platit nime ca si pe restu echipei cf bihorul beius.remus ganea este un mincinos si un hot si asta ar trebui sa stie tot orasul...NU PLATESTE JUCATORI ..sa se faca dracului un control la spalarea aia de bani.

Trimiteți un comentariu

Loading