aparate foto profesionale

luni, 13 februarie 2012

Beiuşul, sub un nou strat de zăpadă. DN76 Oradea-Beiuş, restricţii de circulaţie

Beiuşul se află sub un nou strat de zăpadă care, a început să pună probleme, deja, atât şoferilor cât şi pietonilor. Chiar dacă ninsoarea a început de duminică seara, luni la prânz străzile nu erau deszăpezite, doar pe artera principală intervenindu-se cu utilaje de la nivelul judeţului.


Ninsorile continuă toată noapte de luni spre marţi, iar începând de marţi după-amiază se vor opri, pentru ca miercuri după-amiaza să reînceapă din nou.


Municipiul Beiuş nu are semnat un contract cu o firmă de deszăpezire, Primăria Beiuş ''descurcându-se'' cu utilajele din dotare.


Traficul este restricţionat între Beiuş şi Oradea, pe DN 76, pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5. Restricţia este aplicată din Oradea până în Simeria, judeţul Hunedoara.
De asemenea, aceeaşi restricţie este aplicată şi pe drumul naţional 79 Oradea-Arad.


În judeţul Bihor s-a acţionat cu 32 utilaje şi s-au împrăştiat 152 tone material antiderapant.


beius-stiri.blogspot.com

1 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

este o rusine. intre blocuri si pe stradute nu a intervenit nimeni cu nici un utilaj, inca de la prima ninsoare tot asa e. De abia poti parca masina sau chiar deloc. Trebuie sa fi sofer cat de cat ca sa te poti aventura prin mlastina de zapada. Rusine Beius. Rusine primarului.

Trimiteți un comentariu

Loading