aparate foto profesionale

marți, 7 februarie 2012

Măsuri pentru evitarea situaţiilor de urgenţă. 3 Drumuri Judeţene, închise

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, reaminteşte populaţiei principalele pericole asociate condiţiilor meteorologice manifestate la nivelul judeţului şi modul în care acestea pot fi evitate.


ISU Bihor sfătuieşte cetăţenii să nu se deplaseze pe râurile şi lacurile îngheţate deoarece există riscul ca gheaţa să cedeze. Totodată, se recomandă supravegherea atentă a copiilor şi informarea acestora cu privire la consecinţele tragice pe care le poate genera jocul în astfel de locuri, pericolul de înec fiind dublat de cel al hipotermiei.


Proprietarii şi asociaţii de proprietari au obligaţia de a proceda la degajarea zăpezii de pe acoperişurile clădirilor şi a sloiurilor de gheaţă care, prin dislocare, periclitează viaţa şi siguranţa trecătorilor, precum şi bunurile materiale aflate în apropiere.


 ! De asemenea, ISU Bihor readuce în atenţia populaţiei faptul că, pe perioada sezonului rece, următoarele drumuri judeţene sunt închise circulaţiei: Drumul Judeţean DJ 763, ( Boga-Cabana Padiş), DJ 108 J ( pe sectorul Coada Lacului-Stâna de Vale), DJ 767 (Dobreşti-Vîrciorog) şi ca atare, sfătuim cetăţenii să evite parcurgerea acestor trasee, înlăturând astfel riscul de a rămâne înzăpeziţi şi de a-şi pune în pericol propria viaţă.


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading