aparate foto profesionale

vineri, 3 februarie 2012

Ninsoarea a pus stăpânire pe drumuri. În Beiuş, stratul de zăpadă, în creştere (FOTO)

Arată-ne cum priveşti tu această iarnă. Trimite fotografiile, sau informaţiile tale despre un eveniment cauzat de zăpadă, la stiribeius@yahoo.com


Zăpada anunţată de Codul Galben de la meteorologii a început să pună stăpânire pe străzile municipiului Beiuş. Astfel, dacă de dimineaţă era aşternut un strat palid de zăpadă, în cursul serii acesta atingea deja câţiva centimetri.


Se circulă în condiţii de iarnă pe străzile din Beiuş, artera principală fiind parţial curăţată în jurul orei 20ºº (posibil din cauza numărului mare de maşini care o străbat) , însă pe străzile lăturalnice zăpadă este apropape neatinsă şi în creştere.

În judeţul Bihor s-a acţionat cu 6 utilaje şi s-au răspândit 42 tone material antiderapant.


Atenţie însă la circulaţie, deoarece rămânem sub avertizare Cod Galben de vreme rea până duminică. Sâmbătă va ninge pe parcursul întregii zile, astfel că, stratul de zăpadă va creşte - vezi prognoza


FOTO: 3 februarie 2012, ŞTIRI BEIUŞ:










beius-stiri.blogspot.com

3 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

In comuna Curatele la ora 7 dimineata in data 04.02.2012 drumurile si toate ulitele erau curatate de plugul primariei. La Beius doar cateva stazi de prin jurul primariei erau curatate de un utilaj de la Edilul in jurul orei 10. Restul strazilor erau rupte de soferii ce patinau in voie. Acum cand scriu ninge iar si utilajul edilului s-a blocat pe undeva. Sa ne traiti domn primar. Halal gospodar.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

ce fain.......

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Comandamentul de iarna a lui Ponta n-a ajuns la Beius... ha ha ha

Trimiteți un comentariu

Loading