aparate foto profesionale

luni, 26 martie 2012

Pompierii secţiei din Beiuş, la un incendiu în Uileacu de Beiuş

Duminică 25 martie 2012, în jurul orei 16.00, forţele de intervenţie ale Secţiei Beiuş au acţionat pentru lichidarea unui incediu produs la un adăpost de animale din cadrul unei gospodării situate în Uileacu de Beiuş.


 Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o utilizarea focului deschis în spaţii deschise, a ars acaretul din lemn, în proporţie de cca. 95% . 
Pompierii militari au împiedicat extinderea flăcărilor la locuinţa situată în apropiere, salvând în acest fel bunuri de o valoare considerabilă. 


 Utilizarea focului deschis în spaţii deschise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor sau propagarea focului de la vecinătăţi au constituit principalele cauze probabile de izbucnire a incendiilor înregistrate în ultima perioadă.


ISU Bihor reaminteşte cetăţenilor faptul că, arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, se sancţionează contravenţional conform prevederilor HGR 537/2007 cu amenzi de până la 2500 lei !


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading