aparate foto profesionale

marți, 27 martie 2012

Târg de job-uri organizat de comuna Budureasa şi AJOFM Bihor, demarează miercuri

Comuna Budureasa în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor demarează miercuri 28 martie 2012 primul Târg de Job-uri în cadrul proiectului “ O noua şansă pentru viitorul tău professional – proiect pentru sprijinirea reinserţiei şomerilor pe piaţa muncii”, potrivit unui comunicat de presă remis către Ştiri Beiuş.


 Obiectivul principal al acestui proiect este creşterea şanselor de inserţie pe piaţa muncii a şomerilor prin desfăşurarea unor cursuri de calificare/recalificare profesională. 


Scopul acestui târg de job-uri, demarat de către Comuna Budureasa şi AJOFM Bihor, este creşterea şanselor de inserţie a somerilor pe piaţa muncii şi medierea relaţiilor dintre angajatori şi candidaţi. Se doreşte a se crea o comunicare eficientă între angajatori şi posibilii angajaţi, să se împărtăşească pretenţiile angajatorilor, aşteptările angajaţilor, şi să se asigure transparenţa locurilor de muncă vacante. Avantajul angajatorilor va fi crearea unei baze de date cu posibilii candidaţi pentru eficientizarea căutării unei persoane potrivite atunci când se eliberează sau se creeaza un loc de muncă nou în cadrul unei firme. 


În cadrul târgului se vor oferi informaţii cu privire la avantajul implicarii în acest proiect: modul de intrare în grupul ţintă, rolul consilierii şi medierii făcute de personalul calificat în cadrul Centrului , avantajele calificării/ recalificării certificate prin diplome recunoscute la nivel naţional şi internaţional. 


 beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading