aparate foto profesionale

joi, 5 aprilie 2012

Cadavru decapitat descoperit în apropiere de Beiuş

UPDATE: Trupul bărbatului nu era decapitat, însă fiind înfăşurat în doi saci, crea această impresie.


Potrivit informaţiilor iniţiale joi, 5 aprilie 2012, trupul unui bărbat a fost găsit într-un sac de rafie, iar alături, într-o pungă, capul acestuia. Victima a fost găsită la aproximativ 15 kilometri de municipiul Beiuş, înspre staţiunea Stâna de Vale.


Trupul bărbatului a fost descoperit de câţiva culegători de plante medicinale, aceştia fiind şi cei care au sunat la 112.


"Cadavrul a fost găsit în zona serpentinelor spre Stâna de Vale. În ciuda informaţiilor iniţiale, acesta nu era decapitat. Era înfăşurat în doi saci, de aici impresia oamenilor că trunchiul era separat de cap", a declarat pentru BIHOREANUL şeful Poliţiei Bihor.


Din primele cercetări făcute de poliţişti, cadavrul este al unui beiuşean, Ioan Corb, dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut. Atunci, bărbatul, proprietar al unei stâne de ori, a plecat de acasă să ducă mâncare ciobanului care îi îngrijea animalele, fără să se mai întoarcă.


În primele zile după dispariţia bărbatului, echipe de 30-40 de poliţişti au "periat" pădurile din apropiere, însă, potrivit unor surse judiciare, în lipsa cadavrului şi a unor probe care să confirme suspiciunile, cazul rămăsese nesoluţionat.


Între timp, s-a deschis un dosar de cercetare penală, pentru depistarea criminalului.


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading