aparate foto profesionale

vineri, 11 mai 2012

Nicolae Jolţa - CV

Nume şi prenume: Nicolae Jolţa
Funcţia actuală: deputat
Data şi locul naşterii: 20.12.1978, Oradea 
Stare civilă: căsătorit, 1 copil

Studii şi specializări
2004 - 2005: Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea Mihai Eminescu


Activitate profesională
Administrator SC NICO TRANS SRL


Potrivit paginii oficiale a Camerei Deputaţilor, Nicolae Jolţa a avut 11 propuneri legislative iniţiate în legislatura 2008 - prezent. Dintre acestea 6 au fost respinse definitiv, în timp ce doar o iniţiativă legislativă a devenit lege.


Potrivit declaraţiei de avere, Nicolae Jolţa are o casă de locuit şi un teren intravilan în Beiuş.
Vezi declaraţia de avere integral



VEZI ŞI : 
Adrian Domocoş - CV
Alin Novac - CV

beius-stiri.blogspot.com

18 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Un deputat penibil

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

ai fost ales ca deputat de beiuseni si.......n-ai facut nimic pt. ei......vei face ca PRIMAR??????????

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Jolta = IDIOT vizualizati CV drept argumen studi 0 (zero)

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

citez ,,Vin la Primarie !"
Comentariu: CU FATA ASTA VREI SA INTRI LA PRIMARIE !!! :))

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

tradator=jolta=tarle

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

apel catre comunitatea penticostala din Beius ,respectiv Bihor s-a voteze asa cum le dicteaza constiinta si sa nu permita unor indivizi (Ex.Jolta Tarle =iuda)s-a negocieze cu BIBLIA in mana voturile comunitatii mai sus amintite ,prin santaj electoral asupra partidelor politice in goana dupa voturi.Acesti indivizi au facut politica propriilor interese ,fara a tine cont de cei in numele carora au negociat.Mentionez ca ,ai cunosc destul de bine ,deasemenea si dumneavoastra ai cunoasteti si o sa-i cunoasteti si mai bine in aceasta perioada de campanie electorala deoarece au inceput sa imparta promisiuni ,s-a alerge din biserica in biserica la fel casi in 2008 ,dupa care nu-i mai vede nimeni timp de 4 ani ,chiar si in cazul cand sunt cautati ,uitand de promisiuni si de problemele membrilor comunitatii penticostale si nu numai.Si atunci, in concluzie intrebarea este urmatoarea.Care este diferenta dintre personajul biblic IUDA si cei doi indivizi ?

CU STIMA SI RESPECT ......SA VOTATI BINE.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta= nulitate ,zero barat

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Un traseist si un penibil.
Singurul lui scop sunt BANII.
Cetateni ai orasului Beius nu va lasati inselati de acest "Nimeni" care trece de la un partid la altul numai pentru interesul lui personal.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Jolta chiar ca esti un penibil ,nu te veizi ce faci ,esti mai ceva ca Iuda , te pupi cu ADI CIO PROSTRNA LA TOATE APARITIILE CA SA-TI ATRAGI CLIENTELA DE PARTEA TA !!!! ESTI DE TOT RAHATUL CUM POTI GANDI ATAT DE PROST? STIAM CA PENTICOSTALII NU FAC POLITICA STRADALA, PE EI COORDONEAZA PUSTAN LA NOI IN BEIUS ? CE MASCARADA FACI TU LA BEIUS DANDU-TE MARE FRATE CU ADI CIORNA ?DE FAPT POATE ADI CIORNA O SA TE ACOPERE LA FURAT DE FONDURI
DACA AI FI FRATE CU PENTICOSTALII NOSTRI DIN BEIUS NU TE-AI IMPLICA IN POLITICA?
PENTICOSTALII NOSTRI DIN BEIUS SUNT PERSOANE RATIONALE NU SE MURDARESC CU MIZERIILE IN CARE VREI TU JOLTA SA-I ATRAGI!!!!!!!
CU ADI CIORNA TI-AI GASIT PARTENER !! UN FALS SE FACATE CU TOTII SI CU PENTI SI CU OSTASII SI CU BAPTISTII SI CU DRACU DACA-I CAZUL SA-SI CASTIGE SALARIUL CAT MAI ROTULJEL !!!!!
VOTATII DACA SIMTITI NEVOIA SA VA FACETI FRATI CU DRACUL!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

In fata mea, in primul rand, dl. Jolta nu este credibil!
A demisionat din PNL din cauza dorintei arzatoare de a candida ca primar, intr-un oras pe care nici macar nu il are la suflet! Nu a facut niciodata nimic pentru Beius, ca deputat!
Un liberal care lupta pentru binele cetatenilor, nu abandoneaza lupta inainte sa inceapa. Rolul sau era sa-l sustina pe candidatul PNL la Primaria Beius si nu sa treaca de partea adversarilor din lacomie pentru functia de primar!
Si dupa ce faci toate astea sau, reformulez, dupa ce nu faci nimic, cu ce drept si respect pentru beiuseni le ceri votul?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Sunt un fost beiusan actual stabilit in Stei. Sunt o persoana interesata de viata politica a judetului. Din punct de vedere al candidatilor pentru functia de primar stau si vad sloganuri pline de incredere . Din partea PDL in vad pe asa numitul Jolta... ce sa pot zice de el? Cred ca nu am ce!!! E un capitol incheiat si el si partidul din care face parte. Au distrus Romania si nu vad de ce ar putea distruge si Beiusul. Din partea Psd , domnul Novac si Iuhas , care vorbeste de corectitudine , in fine un baiat care trebuia sa stea in banca lui, fara a fi prins la mijloc de catre TaTa Iuhas, un alt distrugator de idealuri. Corect era sa nu accepti acele plicuri cu bani la noi in orasul Stei. Sa lasam corectitudinea pe seama altora.
Restul si cred ca am mentionat corect cand am spus RESTUL ... Rita Burz, Jurj Petru nu pot visa la asa ceva , nu au competenta necesara!!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta=incult =incapabil=idiot

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta,un pierdut in spatiu ,un nimeni,o nulitate in toate domeniile,vedeti activitatea din parlament timp de aproape 4 ani,egala ,cu zero,dar la cheltuieli parlamentare a fost si este fruntas ,un traseist pe interese personale .sa-si plateasca datoriile pe la terti(J.R.B.-Lunca, peco la Jimmy Inata trans.etc)si apoi s-a vina la primaria Beius s-o indatoreze si s-o bage in faliment.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Practic, Jolta este cel mai bun exemplu cum un cretin semianalfabet ajunge in Parlamentul Romaniei si acum este intr-o functie in care nu are ce cauta. Se foloseste de imaginea lui Adi Ciorna pentru a parveni din nou, dupa ce s-a folosit de Popa Cornel pentru a ajunge in Parlament !

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Daca Jolta era o nulitate de ce a fost promovat de POPA CORNEL? Nu s-a auzit de prin partile Beiusului sa fi furat ceva. Pe cand de altii...
Echipa lui Jolta are vreo problema? De ce nu va uitati si la ceilalti consilieri de la alte partide ca sa aveti un "deja vu".Parca i-ati vazut in "actiune" si in ultimii 20 de ani nu? Jolta promoveaza echipa pe cand ceilati "mici dictatori". Credeti ca cineva ca Adi Ciorna ar adera la o asa echipa daca nu ar fi toti unul si unul , credeti ca , Calin Maior un profesionist desavarsit ar fi in acea echipa daca nu ar fi convins de acel lucru. Credeti ca Emil Popa un alt meserias ar fi in acea echipa? Credeti ca Emil Betea s-ar implica? Totusi mai ganditi-va si meditati la binele Beiusului. AICI NU E VORBA DE O SINGURA PERSOANA (promovata la un moment dat de POPA CORNEL) ci de o ECHIPA DE PROFESIONISTI.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Priviti sondajul si apoi vb. Toti zic ca voteaza cu x dar il sustin pe JOLTA.ha,ha,ha

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

jolta=traseist=tradator=zero barat.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Ce tot faceti referire la Ncu Jolta si Adrian Ciorna nu vedeti ca nu jigneste pe nimeni, campania lor este democratica iar tu cel care zici ca esti frate , poate esti frate cu dracu , ce ti-au facut oamenii acestia , du-ti d-le campania electorale cum vrei tu dar nu-i mai jigni pe acesti oameni.Oricum Dumnezeu este cel ce vede toate lucrurile.

Trimiteți un comentariu

Loading