aparate foto profesionale

sâmbătă, 23 iunie 2012

Administratorul şi contabila asociaţiei de proprietari „Aleea Padişului”, cercetaţi pentru delapidare

120.313 lei, aceasta este suma pe care şi-ar fi însuşit-o administratorul şi contabila asociaţiei de proprietari „Aleea Padişului”, din Beiuş, potrivit poliţiştilor Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor, care au început urmărirea penală în cazul celor doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare.


S.C. de 65 ani şi A.F.A. de 37 de ani ar fi făcut toate acestea în perioada ianuaire 2010 – decembrie 2011, folosind în interes personal bani proveniţi din încasările de la proprietari cu titlu de cheltuieli comune, cheltuieli de reparaţii şi fond de rulment, potrivit Bihon


Administratorul s-a rezumat în a da declaraţii, spunând că aşteaptă rezultatele unei expertize. Totodată acesta şi-a dat demisia.


sursa: bihon.ro
beius-stiri.blogspot.com

6 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

sa-nfunde puscaria pe viata dacanu au curaj sa se inpuste,ca de bun simt nu poate fi vorba la excrocii astia

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Situatiile financiare ale Asociatiei sunt supervizate de catre o comisie de cenzori si de catre un inspector din cadrul Primariei (P.D.), cum s-a incheiat exercitiul 2010 fara sa se observe nereguli? Cat de limpede trebuie sa fii la minte sa-ti inchipui ca au mers cu 120.000 lei acasa de la asociatie ... alta e buba acolo!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

o incompetenta Dana Petrut, stie ea ce inseamna audit ? hai sa fim seriosi ! sa se verifice si activitatea cucoanei de cand lucreaza la primarie !!! ca in afara de a face pe sefa nu lucreaza nimik ; mana dreapta a lui Dana Codreanu!!!(se intolesc amandoua pe banii primariei)iar Codreanca nu se lasa la Domocos , ca doar si ea trebuie sa-si faca ceva avere din bugetul local , alta parvenita ,din muncitoare la Fabrica de mobila a ajuns sa conduca Beiusul !!!
doar,doar, apucam sa vedem si finalul acestor lucruri murdare ce se intampla in primaria Beius !!!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Tu ii cunosti de iti permiti sa ii faci excroci?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Care crezi ca e buba??

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Tu de cand iti permiti sa faci excroci niste oameni pe care poate nici nu-i cunosti.Mi se pare ca aici,unicul excroc si nesimtit esti tu.

Trimiteți un comentariu

Loading