aparate foto profesionale

duminică, 10 iunie 2012

Adrian Domocoş reales primar al Beiuşului - BREAKING NEWS

Tu ai decis ! Adrian Domocoş, candidatul PNL pentru Primăria Beiuş, a câştigat alegerile. Acesta a câştigat alegerile cu 67, 15%.
În municipiul Beiuş au fost înscrişi pe listele de votare 9 728 de persoane.


REZULTAT MUNICIPIUL BEIUŞ :
  1. Adrian Domocoş (PNL) - 4 569  
  2. Alin Novac  (PSD) - 1 195    

Prezenţa la vot în Beiuş a fost de peste 65%.


În 2008, Adrian Domocoş era ales candidat cu 3 643 de voturi, e drept însă că atunci numărul persoanelor înscrise pe listele de alegători era de 6 190.


beius-stiri.blogspot.com

18 comments:

Adi spunea...[Răspunde comentariului]

Eu îmi doresc acum ca primarul şi viitorii consilieri ai Binşului să stea drept şi să judece şi mai drept şi să îşi ia cu toţii toate platformele program cu care s-au prezentat în faţa beiuşenilor, să găsească punctele comune (slavă Domnului că sunt destule), să nu aleagă multe, dar pe cele pe care le aleg să le ducă la bun sfârşit în cei 4 ani de gospodărire a comunităţii. Şi dacă au puncte comune, atunci nu ar mai fi disensiuni în consiliul local, primarul ar avea susţinere, iar Beiuşul şi zona s-ar dezvolta.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

domnu' Domocoş, da' i-aţi făcut lu' "ginerică"?

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

baietas esti dezinformat... vezi ca are vreo 70%

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

PROCENTUL SE STABILESTE IN FUNCTIE DE VOTURILE EXPRIMATE , SI NU FATA DE NR DE ALEGATORI INSCRISI IN LISTE
aSA CA PROCENTUL NU ESTE REAL , APELATI LA DL PLAGIATOR NOVAC POATE- SI ADUCE AMINTE CEVA MATEMATICA

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

felicitari d-le primar, caini au latrat si dv ati castigat. FELICITARI

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Primarului Beiusului ii ramane sa rezolve problema cu apa potabila in municipiu. A fost unul dintre proiectele vechiului mandat, nereusit dupa parerea mea. Este rusinos si inadmisibil ca o societate cu sediu in Oradea sa gestioneze aprovizionarea cu apa potabila in Beius, la un pret piperat, mai ales ca nu facut nici o lucrare serioasa si importanta de intretinere sau dezvoltare a retelei. Sper ca primarul va intelege asta !

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

felicitari DOMNULUI DOMOCOS ADRIAN MERITATI SA FITI ALES DIN NOU IN CIUDA DUSMANILOR.TOT INAINTE CU DUMNEZEU.

Adi spunea...[Răspunde comentariului]

Amu că se ştie cine a câştigat şi care este componenţa Consiliului Local, io tot ca mai sus îmi doresc (visez). Şi îmi doresc, ca după petrecerea de rigoare, să nu se oprească asfaltarea străzilor, modernizarea spitalului, să înceapă dezvoltarea unui parc industrial, atragerea de investitori pentru turismul balnear (vă daţi seama cum ar fi ca turist să vii în staţiunea balneară Beiuş, să stai la ştrand o zi, a doua zi să mergi la Padiş, iar la ştrand, apoi la Peştera Meziad, la Belovar la Finiş cu mocăniţa, la piaţă joia, o zi la Budureasă pentru a meşteri la o ladă de zestre, dacă o mai fi cineva care se ocupă de meşterirea lor, şi tot aşa), renovarea fostei Case de Copii (o clădire retrocedată şi care, din păcate se degradează văzând cu ochii - ce hotel ar putea fi acolo dacă ...), reabilitarea Şurii Taiului de la pădurea Delani şi tot aşa şi aşa mai departe şi etc.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

pai ceilalti nu aveau sanse. sa speram ca acum se fura mai putin si se face mai mult pentru oras si nu doar in preajma alegerilor. sa vedem pe cine o sa puna viceprimar, speram nu acelasi incompetent de dinainte.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Costin, putin spus incompetent...fratilor stau pe strada cu Costin care nu a fost in stare sa asfalteze strada pe care sta...nu am ce sa mai zic, e vara si se face un praf de nu poti sa deschizi geamul! Costin, STOP VICEPRIMAR!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Lasati o mai moale cu D-le plagiator Novac ...cik poate iti mai aminteste ceva matematica,tin sa te anunt ca stie mai multa matematica ca tot PNL la un loc !

Doamna M spunea...[Răspunde comentariului]

Auzi frate anomim,de unde sti tu cata matematica stie Novac?ai avut copil la el in clasa, ca eu da,si te anunt ca in afara de faptul ca urla si critica, daca copilul nu stie,altceva nu face,mai inainte sa predea cum trebuie si apoi sa vorbeasca,iar referitor la Costin,este un adevarat Viceprimar care se ocupa de problemele urbei noastre,da tu poate nu te uiti la sedintele de consiliu sa vezi ca intradevar face multe ,daca asfalta strada lui iar nu era bine cu voi,ca isi face strada lui,poate tu mergi la crasma cu fostul vice Iuhas ,poate ala este bun la tine ,poate ca sunteti la fel,ha ha ha

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Probabil aceasta strada nu era cuprinsa pentru asfaltare, foarte bine ca nu se fac favoritisme.
Cred ca rautatile voastre pornesc de la faptul ca a-ti dori voi(PSD sau PDL) postul de viceprimar.
Luati-va gandul!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Felicitari sunteti foarte bun primar

adina spunea...[Răspunde comentariului]

Bravo Adi Domocos si felicitari tuturor beiusenilor care au stiut ce sa aleaga!

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Atentie :
in 2008 erau inscrisi pe liste de alegatori 6190 persoane,
in 2012 erau inscrisi pe liste de alegatori 9728 persoane ;
de unde au aparut atatia alegatori cu drept de vot in patru ani ,nu se intreaba nimeni ?
diferenta nu vi se pare cam mare ,peste 3000 ,exact nr.de alegatori cu cat si-a propus Domocos sa castige primaria ?????????????
PSD si PDL ce pazesc ?
vai si amar de ei cum ii fraieste Domocos ! atat pe ei cat si pe beiuseni ; pacat ,trist !!!
se dau mari politicieni fiecare ,vine un pescar cu haita lui si face dezastru ;speram sa se termine totusi cu ei , e prea de tot ce se petrece in Beius ; Beiusul a ajuns SRL-ul lui Domocos si haita sa !
TREZITI-VA BEIUSENI SI OAMENI MARI AI BEIUSULUI !!!

Doamna M spunea...[Răspunde comentariului]

Domnule anonim,se pare ca stai prost cu matematica,poate esti fan Iuhas,te intrbi de unde atatia alegatori?nu socotesti frate cati copiii au ajuns la varsta adoloscentei in 4 ani?si cati sau mai casatorit si au sotii sau soti din afara Beiusului?,se pare ca asta nu vezi ,esti paranoia crede-ma,a si sa nu uiti si satul Delani ca este tot arondat Beiusului.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Intradevar se da urmatoarea problema in atentia matematicianului Novac: Daca nr. persoanelor in Beius a scazut conform ultimului recesamant cum se face ca nr. votantilor a crescut cu vre 3000.
La recensământul din 2002, populația totală a orașului era de 10.996- pe liste in 2008 ~ 6 200 persoane . Recesamant 2012 - 9 834 persoane in Beius- 9728 persoane cu drept de vot!!! Nu prea cred ca are raspuns la aceasta problema. Bine totusi ca nu am avut pe liste mai multe persoane decit populatia orasului ca atunci intram in cartea recodurilor.

Trimiteți un comentariu

Loading