aparate foto profesionale

marți, 4 septembrie 2012

Adrian Domocoş are 3 acuzaţii de la DNA, în dosarul Unicarm

După percheziţiile care au avut loc luni la sediul Primăriei Beiuş, dar şi la locuinţa primarului municipiului, marţi, Adrian Domocoş a fost chemat la audieri, la sediul DNA Oradea, unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile procurorilor în dosarul Unicarm: luare de mită, spălare de bani şi favorizarea infractorului.

"Mi s-au transmis învinuirile legate de Unicarm şi Vasile Lucuţ, patronul lanţului de magazine. Se invocă o sponsorizare pentru oraş, că ar fi vorba de o mită mascată şi favorizarea magazinului Unicarm. Mi s-a spus că sponsorizarea respectivă ar fi fost făcută în urgentarea actelor de construire, iar sponsrizarea a avut loc timp de doi ani, suma vehiculată fiind de 59.000 de lei", a afirmat primarul Adrian Domocoş, potrivit Adevarul.

"Acuzaţiile de mită sunt în formă continuată. În patru rânduri s-au primit sponsorizări cu bani de la Unicarm. Banii nu au ajuns la primarul Adrian Domocoş ci la organizaţia Fortuna. A doua infracţiune este de spălare de bani. Ar fi vorba despre o mită mascată , sesizarea fiind făcută din oficiu", a declarat avocatul Răzvan Doseanu. 

Următoarea audiere a lui Adrian Domocoş va avea loc pe 10 septembrie 2012.

sursa: adevarul.ro
beius-stiri.blogspot.ro

1 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

mai un pic adrian si te duci...

Trimiteți un comentariu

Loading