aparate foto profesionale

marți, 13 decembrie 2011

Concert de Crăciun la Casa de Cultură Beiuş susţinut de Filarmonica Mihai Jora, Florina şi Florin Mariş Hinsu şi Theodore Coresi

Luni 26 decembrie 2011, începând cu ora 18ºº, va avea loc un Concert de Crăciun la Casa de Cultură Beiuş. 


Foto: primariabeius.ro
Se promite o seară magică în compania filarmonicii Mihail Jora din Bacău (dirijor Robert Gutter - SUA) şi a soliştilor Florina Mariş Hinsu (soprană), Florin Mariş Hinsu (bariton) şi Theodore Coresi (bas) din Viena. 


Biletele se găsesc la Casa de Cultură Beiuş (fostul Teatru al Armatei, la Unitatea Militară) sau puteţi lua legătura telefonic cu Lucian Soran (0768676953 sau 0755639978). De altfel, biletele se găsesc şi în ziua spectacolului la intrare, preţul unui bilet fiind de 25 lei.


Despre filarmonica Mihail Jora din Bacău
De la infiintarea sa, consfinţită în 16 octombrie 1956, Filarmonica "Mihail Jora" din Bacău a realizat un continuu crescendo, graţie activităţii muzicale desfăşurate la început sub îndrumarea dirijorilor Eugen Pricope, Igor Ciornei, dar şi a calităţii profesionale a membrilor orchestrei. Astăzi, orchestra reuneşte un grup de aproximativ 75 de muzicieni talentaţi. 
A susţinut de la înfiinţare peste 1000 de concerte în Italia, Franţa, Germania, Spania, Gibraltar, SUA, Grecia, Malta, Olanda, Austria, Elveţia USFR, Ucraina, Moldova, Coreea. A participat la festivalul "Altamura Music Festival On The Greene" şi la a XX-a aniversare a festivalului "L. v. Beethoven" (Long Island , SUA - 2001).




beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading