aparate foto profesionale

marți, 13 decembrie 2011

Oficial: Adrian Anca demis de la CF Bihorul Beiuş

Adrian Anca, cel care a dus CF Bihorul Beiuş pe locul doi la finele acestui TUR de campionat, a fost demis din funcţia de antrenor principal. Decizia a fost luată după o şedinţă de analiză la care a fost prezent şi primarul Adrian Domocoş, CF Bihorul fiind susţinută substanţial de Consiliul Local Beiuş. 


VEZI ŞI: 


Preşedintele clubului beiuşean, Remus Ganea, a încercat să explice decizia. „Sunt prieten cu Adi Anca, nu prea îmi convine să încetăm astfel colaborarea, dar trebuie să respect oraşul. Decizia s-a luat pentru că susţinerea echipei de către unii oameni era condiţionată de treaba asta. Pe de altă parte, am considerat că e mai bine pentru viitor să luăm acum o asemenea hotărâre. Înţelegerea cu Adi era pe un an de zile şi din vară el oricum nu mai continua cu noi, pentru că are nişte proiecte în agricultură”, a precizat şeful clubului, potrivit Bihon.ro


Fostul jucător al CFR Cluj era consternat de decizia luată. „Pur şi simplu sunt şocat. Voi cere lămuriri şi apoi voi spune şi eu mai multe. Poate problema e că am dus această echipă formată de mine la un standard înalt. Nu au fost obişnuiţi la Beiuş cu profesionalismul. Plecam cu o zi înainte în deplasări, jucătorii aveau prime mari, iar acest lucru se reflectă în clasament”, a spus Adi Anca.


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading